Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 18:58
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.10 [del]
  • Stadion: AKS
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 46921
Burkartshain Verein für Frieden & Fortschrit
442 Tactiek 4-212-1_rev4_wd
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 64.3
solide Schieten briljant
goed Passen uitmuntend
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Subekti passt de bal met de wreef. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Elshout geeft een hoge lob. Scuderin is nu in balbezit. Scuderin probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Bambi de bal. Bambi passt de bal zonder na te denken. Berbecki is nu in balbezit. Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaz schiet op doel. Axmann bokst de bal weg.

5e minuut.
Subekti speelt de bal door. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke geeft een hoge lob. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt passt de bal in één keer door. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Axmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 0:2

16e minuut.
Gärke passt de bal in één keer door. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen. Axmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 0:3

19e minuut.
Subekti met een sublieme pass. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft een hoge lob. Bonifaz springt en kopt de bal. Axmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 0:4

24e minuut.
Inworp. Subekti met de inworp. Gärke geeft de bal voor. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bonifaz schiet op doel. Nizzetto speelt de bal door. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt geeft de bal voor. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 0:5

31e minuut.
Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt geeft de bal voor. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Axmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 0:6

35e minuut.
Parolo met de inworp. Grozăvescu geeft een hoge lob. Húfek is nu in balbezit. Húfek haalt uit met een fantastische trap. Luia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 1:6

37e minuut.
Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel. Axmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Parolo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subekti met de inworp. Gärke geeft de bal voor. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Nizzetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Axmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 1:7

41e minuut.
Bonifaz onderschept slim de pass. Jorović is nu in balbezit. Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 71%, Verein für Frieden & Fortschrit 29%.
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 1:8

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Axmann trapt de bal weg van het doel. Subekti kopt de bal weg. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Axmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Kléber probeert naar een medespeler te passen. Subekti is nu in balbezit. Subekti passt de bal in één keer door. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt geeft de bal voor. Axmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Húfek controleert de bal met de borst. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel. Nizzetto probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nizzetto geeft een lange en hoge pass. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Subekti met een sublieme pass. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bechstädt kopt de bal weg. Subekti speelt de bal door. Gärke speelt de bal door. Daar is Bonifaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz schiet op doel. Axmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 1:9

68e minuut.
Gärke passt de bal zonder na te denken. Bonifaz rent richting de bal. Berbecki maakt een afschuwelijke overtreding. Berbecki krijgt een gele kaart. Bonifaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bechstädt wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 1:10

75e minuut.
Gärke probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz rent richting de bal. Jorović is nu in balbezit. Bonifaz onderschept slim de pass. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Scuderin rent richting de bal. Subekti rent richting de bal. Subekti passt de bal in één keer door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 1:11

81e minuut.
Bonifaz is nu in balbezit. Berbecki is nu in balbezit. Gärke verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bonifaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt passt de bal in één keer door. Gärke met een sublieme pass. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Axmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nizzetto rent richting de bal. Bechstädt onderschept slim de pass. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 1:12

88e minuut.
Scuderin met een sublieme pass. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos speelt de bal door. Daar is Bonifaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gärke passt de bal zonder na te denken. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Berbecki de bal onder controle te krijgen. Axmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 64%, Verein für Frieden & Fortschrit 36%.
Burkartshain - Verein für Frieden & Fortschrit 1:13