Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utopia Hammers TSV 1860 München
4-4-2 Tactiek NORGE-4-1-4-1
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 37
7 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 47.8
zwak Schieten solide
redelijk Passen solide
matig Verdedigen redelijk


9e minuut.
Wenzel kopt de bal weg. Kleitsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleitsmann passt de bal in één keer door. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dráb trapt de bal weg van het doel. Inworp. Lodi met een snelle inworp. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Quintero heeft problemen om de bal te vangen. Trung Hưng is nu in balbezit. Trung Hưng met een sublieme pass. Kleitsmann rent richting de bal. Kleitsmann draait met de bal, schiet en ... Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Johl bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Johl begaat een overtreding. Johl krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Quintero probeert naar een medespeler te passen. Silaghi speelt de bal door. Wenzel rent richting de bal. Wenzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - TSV 1860 München 0:1

18e minuut.
Quintero rent richting de bal. Quintero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Förster de bal. Wenzel rent richting de bal. Wenzel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Santander is nu in balbezit. Jezierski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Santander zal de hoekschop nemen. Kleitsmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - TSV 1860 München 0:2

22e minuut.
Városi passt de bal met de wreef. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner maakt een afschuwelijke overtreding. Bronner krijgt een gele kaart. Santander raakt geblesseerd tijdens het duel. Silaghi met een snel genomen vrije trap. Förster bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel onderschept slim de pass. Wenzel schiet op doel. Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Silaghi met een sublieme pass. Kleitsmann heeft problemen om de bal te vangen. Kleitsmann geeft een lange en hoge pass. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Városi met een harde bal richting middenveld. Kleitsmann kopt de bal weg. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel schiet op doel. Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Trung Hưng geeft een hoge lob. Wenzel kopt de bal weg. Kleitsmann met een sublieme pass. Wenzel rent richting de bal. Wenzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - TSV 1860 München 0:3

43e minuut.
Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel verovert de bal door een tackle van achteren. Wenzel passt de bal in één keer door. Kleitsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleitsmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utopia Hammers 84%, TSV 1860 München 16%.
Utopia Hammers - TSV 1860 München 0:3

46e minuut.
Centkowski komt het veld opgelopen. Paar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Havrlík is nu in balbezit. Klungelig pakt Havrlík de bal. Pawluk begaat een overtreding. Pawluk krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Rosso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kleitsmann met een snelle inworp. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wenzel draait met de bal, schiet en ... Városi probeert de bal aan de voet te houden. Centkowski rent richting de bal. Centkowski geeft de bal voor. Kleitsmann springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Havrlík met een sublieme pass. Kleitsmann is nu in balbezit. Kleitsmann passt de bal zonder na te denken. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel schiet op doel. Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wenzel is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Rosso ... Strafschop! Wenzel raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosso geeft een hoge lob. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wenzel neemt zijn aanloop. Dráb bokst de bal weg. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - TSV 1860 München 0:4

66e minuut.
Rosso geeft een hoge lob. Inworp. Kleitsmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wenzel rent richting de bal. Wenzel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kleitsmann is nu in balbezit. Kleitsmann geeft de bal voor. Wenzel rent richting de bal. Wenzel schiet op doel. Dráb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - TSV 1860 München 0:5

72e minuut.
Városi speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Centkowski met een snelle inworp. Wenzel kan de bal niet met de borst controleren. Wenzel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wenzel schiet op doel. Rosso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kleitsmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wenzel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dráb met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Centkowski met de inworp. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Quintero passt de bal zonder na te denken. Kleitsmann is nu in balbezit. Kleitsmann passt de bal zonder na te denken. Havrlík is nu in balbezit. Havrlík passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utopia Hammers 85%, TSV 1860 München 15%.
Utopia Hammers - TSV 1860 München 0:5