Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Laufer FK Dresdensia
451 Tactiek 4123-zentral
56% Balbezit 44%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 31.1
adequate Schieten very good
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Siffling geeft de bal voor. Hoeppner kopt de bal weg. Gartung heeft problemen om de bal te vangen. Land rent richting de bal. Land schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FK Dresdensia 0:1

13e minuut.
Landgrebe probeert naar een medespeler te passen. Gartung rent richting de bal. Gartung passt de bal in één keer door. Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch haalt uit met een fantastische trap. Paal! Janz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Flick verovert de bal door een tackle van achteren. Kübler is nu in balbezit. Hoeppner is nu in balbezit. Hoeppner geeft een hoge lob. Abeltshauser krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gartung heeft problemen om de bal te vangen. Flick is nu in balbezit. Hoeppner met een sublieme pass. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips geeft de bal voor. Hilpert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abeltshauser rent richting de bal. Abeltshauser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FK Dresdensia 0:2

26e minuut.
Retter geeft een hoge lob. Pahnke probeert de bal aan de voet te houden. Sack is nu in balbezit. Sack draait met de bal, schiet en ... Janz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FK Dresdensia 1:2

34e minuut.
Land kopt de bal weg. Abeltshauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeltshauser probeert naar een medespeler te passen. Land rent richting de bal. Land draait met de bal, schiet en ... Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Laufer 59%, FK Dresdensia 41%.
FC Laufer - FK Dresdensia 1:2

46e minuut.
Klungelig pakt Philips de bal. Eberle rent richting de bal. Willmer maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Willmer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

47e minuut.
Siffling geeft de bal voor. Inworp. Flick met de inworp. Hoeppner is nu in balbezit. Hoeppner geeft een hoge lob. Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Land kopt de bal weg. Hammerl controleert de bal met de borst. Abeltshauser rent richting de bal. Abeltshauser schiet op doel. Hilpert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Laufer - FK Dresdensia 1:3

51e minuut.
Land is nu in balbezit. Land passt de bal met de wreef. Hammerl is nu in balbezit. Abeltshauser is nu in balbezit. Abeltshauser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Laufer 58%, FK Dresdensia 42%.
FC Laufer - FK Dresdensia 1:3