Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV 1860 München Burkartshain
NORGE-4-1-4-1 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.6 gemiddelde waardering 48
solid Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Elshout speelt de bal door. Klungelig pakt Devriendt de bal. Met opzet legt Quintero zijn tegenspeler op de grond. Devriendt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Devriendt kan niet meer verder spelen. Zenger komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Schilder rent richting de bal. Schilder geeft een lange en hoge pass. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. Belitardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - Burkartshain 1:0

20e minuut.
Timiş is nu in balbezit. Pabina onderschept slim de pass. Trung Hưng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trung Hưng krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Havrlík speelt de bal door. Spiridon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pabina. Spiridon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Spiridon kan niet meer verder spelen. Kleitsmann komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Nizzetto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kleitsmann met een snelle inworp. Wenzel rent richting de bal. Wenzel draait met de bal, schiet en ... Belitardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elshout neemt de hoekschop. Schilder heeft problemen om de bal te vangen. Húfek rent richting de bal. Húfek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TSV 1860 München - Burkartshain 1:1

38e minuut.
Lodi passt de bal zonder na te denken. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel passt de bal zonder na te denken. Kleitsmann rent richting de bal. Kleitsmann draait met de bal, schiet en ... Paal! Belitardo bokst de bal weg.

45e minuut.
Kleitsmann rent richting de bal. Kleitsmann probeert naar een medespeler te passen. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel schiet op doel. Nizzetto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 München 34%, Burkartshain 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV 1860 München - Burkartshain 1:1

48e minuut.
Timiş kopt de bal weg. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi passt de bal zonder na te denken. Kleitsmann rent richting de bal. Kleitsmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Centkowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Parolo probeert naar een medespeler te passen. Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout speelt de bal door. Húfek bereikt de bal nog maar net als eerste. Húfek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Oberegger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Húfek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Godart komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Havrlík geeft de bal voor. Berbecki is nu in balbezit. Berbecki passt de bal zonder na te denken. Kleitsmann is nu in balbezit. Kleitsmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 München 31%, Burkartshain 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV 1860 München - Burkartshain 1:1