Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utopia Hammers Verein für Frieden & Fortschrit
4-4-2 Tactiek 4-212-1_rev4_wd
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 58
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 61
average Schieten brilliant
adequate Passen outstanding
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz rent richting de bal. Bronner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonifaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonifaz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:1

2e minuut.
Johl passt de bal zonder na te denken. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz onderschept slim de pass. Bonifaz schiet op doel. Dráb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:2

5e minuut.
Hänig passt de bal in één keer door. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti passt de bal in één keer door. Gärke rent richting de bal. Gärke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Subekti speelt de bal door. Gärke rent richting de bal. Gärke geeft een hoge lob. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:3

9e minuut.
Scuderin bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bronner met een snelle inworp. Rutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bronner is nu in balbezit. Gärke onderschept slim de pass. Gärke geeft een hoge lob. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Városi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Jezierski geeft de bal voor. Johl controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wonneberger neemt vlug de vrije trap. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Dráb bokst de bal weg.

13e minuut.
Kléber bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pawluk. Kléber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Subekti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:4

14e minuut.
Loteria speelt de bal door. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke passt de bal met de wreef. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bechstädt heeft problemen om de bal te vangen. Bechstädt geeft een hoge lob. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:5

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kafka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gärke geeft een hoge lob. Bonifaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:6

24e minuut.
Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt passt de bal in één keer door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Burgos probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gärke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Dráb bokst de bal weg. Burgos geeft de bal voor. Hänig probeert naar een medespeler te passen. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:7

27e minuut.
Klungelig pakt Bechstädt de bal. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Dráb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:8

31e minuut.
Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt passt de bal in één keer door. Bonifaz is nu in balbezit. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt haalt uit met een fantastische trap. Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bonifaz de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Subekti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gärke de bal. Subekti is nu in balbezit. Subekti geeft de bal voor. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen. Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:9

36e minuut.
Burgos rent richting de bal. Burgos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gärke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subekti geeft een lange en hoge pass. Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Városi heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Városi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:10

39e minuut.
Subekti speelt de bal door. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke passt de bal met de wreef. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

41e minuut.
Burgos probeert naar een medespeler te passen. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke passt de bal zonder na te denken. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Gärke is nu in balbezit. Gärke passt de bal zonder na te denken. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utopia Hammers 71%, Verein für Frieden & Fortschrit 29%.
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:11

49e minuut.
Városi kopt de bal weg. Subekti rent richting de bal. Subekti passt de bal in één keer door. Gärke geeft de bal voor. Bonifaz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bechstädt passt de bal in één keer door. Hänig geeft een lange en hoge pass. Gärke kan de bal niet met de borst controleren. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gärke passt de bal zonder na te denken. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt met een sublieme pass. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Dráb bokst de bal weg.

58e minuut.
Városi kopt de bal weg. Bechstädt speelt de bal door. Bonifaz probeert de bal met de borst te controleren. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bonifaz de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Burgos de bal onder controle te krijgen. Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gärke rent richting de bal. Bonifaz is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:12

62e minuut.
Gärke passt de bal zonder na te denken. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel. Dráb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos geeft een lange en hoge pass. Városi probeert de bal met de borst te controleren. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke geeft de bal voor. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:13

66e minuut.
Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Subekti heeft problemen om de bal te vangen. Subekti geeft een hoge lob. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen. Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Bechstädt geeft een hoge lob. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti geeft een lange en hoge pass. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Dráb trapt de bal weg. Subekti kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonifaz de bal. Bonifaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:14

71e minuut.
Inworp. Subekti met de inworp. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft de bal voor. Bonifaz springt en kopt de bal. Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:15

77e minuut.
Kafka speelt de bal door. Gärke probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Dráb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:16

81e minuut.
Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt passt de bal in één keer door. Daar is Bonifaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz schiet op doel. Dráb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:17

82e minuut.
Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner begaat een overtreding. Gärke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Subekti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonifaz kopt de bal weg. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Burgos de bal. Gärke speelt de bal door. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel. Dráb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:18

86e minuut.
Burgos probeert naar een medespeler te passen. Loteria met een sublieme pass. Gärke met een sublieme pass. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Rosso is nu in balbezit. Bechstädt onderschept slim de pass. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utopia Hammers 75%, Verein für Frieden & Fortschrit 25%.
Utopia Hammers - Verein für Frieden & Fortschrit 0:19