Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verein für Frieden & Fortschrit Utopia Hammers
4-212-1_rev4_wd Tactiek 4-4-2
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
45 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 35.8
brilliant Schieten average
outstanding Passen good
very good Verdedigen average


4e minuut.
Kafka verovert de bal door een tackle van achteren. Kafka passt de bal zonder na te denken. Bechstädt speelt de bal door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Dráb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt passt de bal in één keer door. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti geeft een lange en hoge pass. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 1:0

12e minuut.
Bechstädt onderschept slim de pass. Bechstädt speelt de bal door. Daar is Bonifaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 2:0

14e minuut.
Loteria met een sublieme pass. Pawluk is nu in balbezit. Pawluk passt de bal met de wreef. Johl rent richting de bal. Johl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Subekti met een sublieme pass. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt passt de bal met de wreef. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel. Dráb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bronner verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner geeft een hoge lob. Inworp. Oger met een snelle inworp. Subekti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Förster is nu in balbezit. Bonifaz onderschept slim de pass. Városi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonifaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Subekti wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bechstädt speelt de bal door. Oger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oger geeft een hoge lob. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel. Dráb bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Kafka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oger de bal. Oger geeft de bal voor. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kafka probeert naar een medespeler te passen. Oger speelt de bal door. Daar is Bechstädt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Subekti met een sublieme pass. Oger is nu in balbezit. Oger geeft de bal voor. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 3:0

28e minuut.
Bechstädt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bonifaz de bal. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz onderschept slim de pass. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dráb met een harde bal richting middenveld. Kafka kopt de bal weg. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Loteria geeft de bal voor. Klungelig pakt Wonneberger de bal. Johl rent richting de bal. Johl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Luia trapt de bal weg. Bronner heeft problemen om de bal te vangen. Oger geeft een hoge lob. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 4:0

32e minuut.
Rutz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Johl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Bonifaz zijn tegenspeler op de grond. Bonifaz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Daar is Bonifaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosso is nu in balbezit. Bechstädt onderschept slim de pass. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Dráb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Oger rent richting de bal. Oger geeft een lange en hoge pass. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel. Dráb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 5:0

41e minuut.
Daar is Subekti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oger geeft de bal voor. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Oger passt de bal met de wreef. Subekti met een sublieme pass. Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verein für Frieden & Fortschrit 24%, Utopia Hammers 76%.
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 5:0

47e minuut.
Oger rent richting de bal. Oger passt de bal in één keer door. Bechstädt met een sublieme pass. Daar is Bonifaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Förster is nu in balbezit. Subekti verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bonifaz de bal. Bonifaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 6:0

49e minuut.
Johl met een sublieme pass. Rutz rent richting de bal. Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Városi geeft de bal voor. Scuderin kopt de bal weg. Kafka probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 7:0

56e minuut.
Oger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oger geeft een lange en hoge pass. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel. Dráb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rosso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bechstädt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Subekti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subekti met een sublieme pass. Dráb bokst de bal weg. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 8:0

58e minuut.
Rutz met een sublieme pass. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oger met een snelle inworp. Subekti geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 9:0

60e minuut.
Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Daar is Városi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oger rent richting de bal. Oger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Oger rent richting de bal. Bonifaz is nu in balbezit. Rosso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonifaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Subekti wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bechstädt passt de bal in één keer door. Oger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oger probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 10:0

64e minuut.
Kléber passt de bal in één keer door. Oger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oger probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Subekti heeft problemen om de bal te vangen. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel. Dráb bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 11:0

67e minuut.
Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaz passt de bal zonder na te denken. Oger rent richting de bal. Oger geeft de bal voor. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Dráb bokst de bal weg.

69e minuut.
Loteria heeft problemen om de bal te vangen. Kafka met een sublieme pass. Bechstädt met een sublieme pass. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 12:0

81e minuut.
Oger rent richting de bal. Oger geeft een lange en hoge pass. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel. Dráb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 13:0

83e minuut.
Subekti rent richting de bal. Subekti passt de bal met de wreef. Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Dráb bokst de bal weg. Bonifaz heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 14:0

85e minuut.
Bronner heeft problemen om de bal te vangen. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz rent richting de bal. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Subekti is nu in balbezit. Subekti passt de bal met de wreef. Bechstädt met een sublieme pass. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Oger schiet op doel. Városi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oger neemt de hoekschop. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verein für Frieden & Fortschrit 27%, Utopia Hammers 73%.
Verein für Frieden & Fortschrit - Utopia Hammers 14:0