Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WSV trusetal FC Hansa Eschwege
Attack Tactiek STN
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 66
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 59.1
slecht Schieten formidabel
slecht Passen formidabel
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Vukosavljević passt de bal zonder na te denken. Daar is Cselleng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cselleng passt de bal in één keer door. Atance is nu in balbezit. Atance haalt uit met een fantastische trap. Nothaft bokst de bal weg. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng haalt uit met een fantastische trap. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:1

4e minuut.
Skitek verovert de bal door een tackle van achteren. Skitek met een sublieme pass. Daar is Atance, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atance geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:2

5e minuut.
Natusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa onderschept slim de pass. Przystupa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cselleng de bal. Cselleng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Atance geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen. Cornelius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:3

6e minuut.
Natusch met een sublieme pass. Au rent richting de bal. Au passt de bal met de wreef. Cselleng rent richting de bal. Cselleng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng passt de bal zonder na te denken. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:4

12e minuut.
Cselleng passt de bal zonder na te denken. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević onderschept slim de pass. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:5

15e minuut.
Inworp. Skitek met de inworp. Przystupa geeft een hoge lob. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Borja de bal. Borja speelt de bal door. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:6

17e minuut.
Ivers bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivers geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skitek met de inworp. Przystupa probeert naar een medespeler te passen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Nothaft trapt de bal weg van het doel. Przystupa kopt de bal weg. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Nothaft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borja is nu in balbezit. Borja schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Atance speelt de bal door. Klungelig pakt Vukosavljević de bal. Vukosavljević passt de bal in één keer door. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng haalt uit met een fantastische trap. Nothaft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Atance zal de hoekschop nemen. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen. Nothaft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:7

24e minuut.
Skitek rent richting de bal. Skitek probeert naar een medespeler te passen. Friedrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja verovert de bal door een tackle van achteren. Borja haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Atance bereikt de bal nog maar net als eerste. Atance probeert naar een medespeler te passen. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Borja de bal. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:8

27e minuut.
Vukosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukosavljević met een sublieme pass. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng draait met de bal, schiet en ... Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:9

29e minuut.
Köppel geeft de bal voor. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng passt de bal in één keer door. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:10

30e minuut.
Przystupa passt de bal zonder na te denken. Atance speelt de bal door. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:11

32e minuut.
Cselleng rent richting de bal. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević passt de bal met de wreef. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja draait met de bal, schiet en ... Nothaft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Borja verovert de bal door een tackle van achteren. Borja passt de bal zonder na te denken. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:12

39e minuut.
Ötmez passt de bal met de wreef. Cselleng rent richting de bal. Cselleng passt de bal met de wreef. Vukosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Vukosavljević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Przystupa is nu in balbezit. Przystupa probeert naar een medespeler te passen. Cselleng rent richting de bal. Cselleng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:13

43e minuut.
Borja passt de bal in één keer door. Atance rent richting de bal. Atance speelt de bal door. Daar is Vukosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Nothaft speelt de bal door. Atance kan de bal niet met de borst controleren. Atance speelt de bal door. Cselleng rent richting de bal. Cselleng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WSV trusetal 87%, FC Hansa Eschwege 13%.
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:13

47e minuut.
Atance bereikt de bal nog maar net als eerste. Köppel begaat een overtreding. Atance is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przystupa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Nothaft bokst de bal weg. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:14

50e minuut.
Doeltrap. Nothaft met een harde bal richting middenveld. Przystupa kopt de bal weg. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nothaft met een harde bal richting middenveld. Atance kopt de bal weg. Cselleng rent richting de bal. Cselleng geeft de bal voor. Nothaft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Atance rent richting de bal. Atance passt de bal zonder na te denken. Köppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Skitek speelt de bal door. Borja heeft problemen om de bal te vangen. Borja met een sublieme pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Przystupa is nu in balbezit. Przystupa passt de bal in één keer door. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:15

57e minuut.
Borja onderschept slim de pass. Borja passt de bal zonder na te denken. Cselleng rent richting de bal. Daar is Cselleng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cselleng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Inworp. Atance met de inworp. Przystupa met een sublieme pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Nothaft bokst de bal weg. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Nothaft maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:16

61e minuut.
Borja rent richting de bal. Borja geeft de bal voor. Cselleng geeft een hoge lob. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Nothaft bokst de bal weg. Cselleng geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Borja is nu in balbezit. Borja passt de bal met de wreef. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Nothaft maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:17

64e minuut.
Atance bereikt de bal nog maar net als eerste. Atance geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Atance met een sublieme pass. Klungelig pakt Vukosavljević de bal. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:18

68e minuut.
Atance rent richting de bal. Atance geeft de bal voor. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:19

70e minuut.
Borja rent richting de bal. Borja passt de bal zonder na te denken. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. Cornelius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nothaft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borja is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Borja is nu in balbezit. Borja draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:20

71e minuut.
Natusch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Joksch de bal. Vukosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nothaft trapt de bal weg van het doel. Przystupa kopt de bal weg. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng haalt uit met een fantastische trap. Nothaft maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Vukosavljević passt de bal in één keer door. Atance is nu in balbezit. Atance passt de bal in één keer door. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nothaft trapt de bal weg. Przystupa kopt de bal weg. Klungelig pakt Vukosavljević de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Nothaft probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:21

77e minuut.
Cselleng rent richting de bal. Cselleng passt de bal zonder na te denken. Atance bereikt de bal nog maar net als eerste. Atance geeft een hoge lob. Vukosavljević springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja rent richting de bal. Borja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:22

79e minuut.
Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Nothaft speelt de bal door. Przystupa kopt de bal weg. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:23

80e minuut.
Atance is nu in balbezit. Atance met een sublieme pass. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:24

85e minuut.
Joksch passt de bal met de wreef. Inworp. Atance zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przystupa geeft een lange en hoge pass. Borja krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:25

86e minuut.
Atance rent richting de bal. Atance probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel. Nothaft maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:26

88e minuut.
Skitek speelt de bal door. Borja rent richting de bal. Borja met een sublieme pass. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nothaft met een harde bal richting middenveld. Skitek is nu in balbezit. Skitek passt de bal met de wreef. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Nothaft trapt de bal weg van het doel. Przystupa kopt de bal weg. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WSV trusetal 81%, FC Hansa Eschwege 19%.
WSV trusetal - FC Hansa Eschwege 0:26