Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hansa Eschwege WSV trusetal
STN Tactiek Attack
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
59 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 19.8
formidable Schieten weak
formidable Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Przystupa speelt de bal door. Klungelig pakt Cselleng de bal. Köppel rent richting de bal. Cselleng verovert de bal door een tackle van achteren. Cselleng geeft een lange en hoge pass. Nothaft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 1:0

2e minuut.
Borja passt de bal in één keer door. Nadoveza is nu in balbezit. Nadoveza passt de bal met de wreef. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Skitek de bal. Skitek geeft de bal voor. Klungelig pakt Cselleng de bal. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Nothaft bokst de bal weg. Cornelius rent richting de bal. Cornelius geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skitek met een snelle inworp. Przystupa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Caragiale passt de bal zonder na te denken. Cornelius rent richting de bal. Vukosavljević onderschept slim de pass. Vukosavljević schiet op doel. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 2:0

7e minuut.
Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević passt de bal zonder na te denken. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 3:0

9e minuut.
Skitek met een sublieme pass. Borja is nu in balbezit. Borja met een sublieme pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 4:0

11e minuut.
Friedrich speelt de bal door. Ötmez probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 5:0

12e minuut.
Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević passt de bal in één keer door. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng met een sublieme pass. Caragiale geeft de bal voor. Nothaft bokst de bal weg. Vukosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 6:0

14e minuut.
Przystupa kopt de bal weg. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević passt de bal met de wreef. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ivers geeft een lange en hoge pass. Skitek met een sublieme pass. Vukosavljević rent richting de bal. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Skitek de bal. Skitek speelt de bal door. Vukosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vukosavljević kopt de bal weg. Borja is nu in balbezit. Borja passt de bal zonder na te denken. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cselleng passt de bal in één keer door. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja rent richting de bal. Borja schiet op doel. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 7:0

26e minuut.
Cselleng passt de bal zonder na te denken. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević passt de bal met de wreef. Skitek is nu in balbezit. Skitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 8:0

28e minuut.
Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević passt de bal met de wreef. Caragiale heeft problemen om de bal te vangen. Cselleng rent richting de bal. Cselleng speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Skitek met een sublieme pass. Caragiale rent richting de bal. Caragiale passt de bal zonder na te denken. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nothaft trapt de bal weg. Caragiale kopt de bal weg. Cselleng rent richting de bal. Daar is Cselleng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cselleng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cselleng rent richting de bal. Cselleng passt de bal zonder na te denken. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 9:0

33e minuut.
Delfino onderschept slim de pass. Delfino speelt de bal door. Caragiale speelt de bal door. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng geeft de bal voor. Vukosavljević springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nothaft niet meer kan verder spelen. Giegerich komt het veld opgelopen. Giegerich trapt de bal weg van het doel. Przystupa kopt de bal weg. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Giegerich bokst de bal weg. Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Przystupa kopt de bal weg. Borja probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević controleert de bal met de borst. Vukosavljević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skitek probeert naar een medespeler te passen. Przystupa probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cornelius de bal. Giegerich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Skitek met een sublieme pass. Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 10:0

41e minuut.
Cselleng passt de bal in één keer door. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 11:0

42e minuut.
Borja rent richting de bal. Borja speelt de bal door. Skitek is nu in balbezit. Skitek geeft een hoge lob. Vukosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Caragiale geeft de bal voor. Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Przystupa kopt de bal weg. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 17%, WSV trusetal 83%.
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 12:0

49e minuut.
Skitek probeert naar een medespeler te passen. Borja is nu in balbezit. Borja met een sublieme pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 13:0

52e minuut.
Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja rent richting de bal. Borja geeft een hoge lob. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 14:0

53e minuut.
Klungelig pakt Ivers de bal. Borja is nu in balbezit. Borja passt de bal in één keer door. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Przystupa verovert de bal door een tackle van achteren. Przystupa geeft een hoge lob. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Giegerich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 15:0

54e minuut.
Caragiale is nu in balbezit. Caragiale met een sublieme pass. Żyła geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Giegerich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borja is nu in balbezit. Borja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giegerich met een harde bal richting middenveld. Przystupa kopt de bal weg. Cselleng heeft problemen om de bal te vangen. Cselleng speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cselleng rent richting de bal. Caragiale probeert naar een medespeler te passen. Borja geeft een lange en hoge pass. Ivers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cselleng springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vukosavljević passt de bal in één keer door. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja passt de bal zonder na te denken. Skitek is nu in balbezit. Skitek geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Giegerich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Vukosavljević de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cselleng maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Caragiale met een snelle inworp. Przystupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystupa geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević krijgt zijn hoofd ertegen. Giegerich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 16:0

64e minuut.
Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja rent richting de bal. Borja passt de bal zonder na te denken. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Giegerich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 17:0

65e minuut.
Borja onderschept slim de pass. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević probeert naar een medespeler te passen. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 18:0

67e minuut.
Friedrich is nu in balbezit. Przystupa verovert de bal door een tackle van achteren. Przystupa probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Giegerich speelt de bal door. Przystupa kopt de bal weg. Vukosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Skitek probeert naar een medespeler te passen. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng met een sublieme pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cselleng probeert naar een medespeler te passen. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale speelt de bal door. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ivers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 19:0

73e minuut.
Giegerich met een harde bal richting middenveld. Przystupa kopt de bal weg. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Giegerich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 20:0

75e minuut.
Skitek geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević kopt de bal weg. Borja met een sublieme pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 21:0

76e minuut.
Skitek passt de bal zonder na te denken. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale probeert naar een medespeler te passen. Borja rent richting de bal. Borja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 22:0

77e minuut.
Joksch speelt de bal door. Köppel met een sublieme pass. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja draait met de bal, schiet en ... Giegerich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 23:0

79e minuut.
Friedrich passt de bal zonder na te denken. Daar is Joksch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haak is nu in balbezit. Vukosavljević onderschept slim de pass. Vukosavljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Friedrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caragiale met een sublieme pass. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 24:0

81e minuut.
Borja met een sublieme pass. Skitek is nu in balbezit. Skitek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vukosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 25:0

83e minuut.
Borja rent richting de bal. Borja passt de bal met de wreef. Cselleng is nu in balbezit. Cselleng schiet op doel. Giegerich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 26:0

84e minuut.
Köppel geeft een hoge lob. Inworp. Caragiale met een snelle inworp. Przystupa heeft problemen om de bal te vangen. Przystupa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Przystupa verovert de bal door een tackle van achteren. Przystupa met een sublieme pass. Borja met een sublieme pass. Cselleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cselleng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 27:0

88e minuut.
Delfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfino geeft een hoge lob. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Giegerich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 28:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 16%, WSV trusetal 84%.
FC Hansa Eschwege - WSV trusetal 28:0