Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV 1860 München VfL Beul 1971
NORGE-4-1-4-1 Tactiek 3 - 4 - 3
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
50.6 gemiddelde waardering 53
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wenzel komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Oberegger neemt vlug de vrije trap. Havrlík is nu in balbezit. Havrlík met een sublieme pass. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 1860 München - VfL Beul 1971 1:0

28e minuut.
Danin geeft een lange en hoge pass. Timiş probeert de bal met de borst te controleren. Özerginer rent richting de bal. Colognesi rent richting de bal. Colognesi draait met de bal, schiet en ... Oberegger bokst de bal weg.

29e minuut.
Trung Hưng geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaschler met een snelle inworp. Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colognesi geeft een hoge lob. Oberegger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Trung Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hưng geeft een hoge lob. Schilder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Natti rent richting de bal. Natti schiet op doel. Oberegger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 München 50%, VfL Beul 1971 50%.
TSV 1860 München - VfL Beul 1971 1:0

46e minuut.
Centkowski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Vásquez de bal. Vásquez geeft de bal voor. Colognesi rent richting de bal. Colognesi schiet op doel. Oberegger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Vásquez rent richting de bal. Vásquez geeft de bal voor. Özerginer kopt de bal weg. Owen rent richting de bal. Owen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Trung Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Colognesi onderschept slim de pass. Colognesi speelt de bal door. Natti is nu in balbezit. Natti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Owen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lai Hang komt het veld opgelopen. Paar komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lai Hang verovert de bal door een tackle van achteren. Paar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lai Hang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Aanholt komt het veld opgelopen. Norden komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Centkowski de bal onder controle te krijgen. Norden verovert de bal door een tackle van achteren. Norden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 1860 München 40%, VfL Beul 1971 60%.
TSV 1860 München - VfL Beul 1971 1:0