Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 18:57
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.10 [del]
  • Stadion: AKS
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15038
Burkartshain FC Laufer
Sweep Tactiek 451
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 25.9
very good Schieten adequate
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Gartung probeert naar een medespeler te passen. Kübler rent richting de bal. Devriendt verovert de bal door een tackle van achteren. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Hilpert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - FC Laufer 1:0

6e minuut.
Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Húfek onderschept slim de pass. Húfek passt de bal zonder na te denken. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Pabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabina geeft een lange en hoge pass. Húfek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Devriendt de bal. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kübler bereikt de bal nog maar net als eerste. Húfek onderschept slim de pass. Húfek speelt de bal door. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - FC Laufer 2:0

13e minuut.
Devriendt is nu in balbezit. Kübler onderschept slim de pass. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt geeft een lange en hoge pass. Berbecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Sack kopt de bal weg. Grozăvescu controleert de bal met de borst. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu speelt de bal door. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - FC Laufer 3:0

33e minuut.
Willmer speelt de bal door. Sack is nu in balbezit. Orange tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orange krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabina passt de bal in één keer door. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - FC Laufer 4:0

41e minuut.
Orange probeert naar een medespeler te passen. Jorović is nu in balbezit. Jorović passt de bal met de wreef. Berbecki is nu in balbezit. Berbecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 28%, FC Laufer 72%.
Burkartshain - FC Laufer 4:0

49e minuut.
Bambi met een snelle inworp. Jorović is nu in balbezit. Jorović geeft een hoge lob. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Hammerl is nu in balbezit. Devriendt onderschept slim de pass. Devriendt passt de bal in één keer door. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - FC Laufer 5:0

52e minuut.
Sack rent richting de bal. Pabina onderschept slim de pass. Pabina passt de bal zonder na te denken. Berbecki is nu in balbezit. Berbecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Orange verovert de bal door een tackle van achteren. Orange met een sublieme pass. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Hilpert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - FC Laufer 6:0

60e minuut.
Willmer speelt de bal door. Pabina heeft problemen om de bal te vangen. Pabina speelt de bal door. Berbecki rent richting de bal. Berbecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - FC Laufer 7:0

61e minuut.
Bachtiari probeert naar een medespeler te passen. Pabina rent richting de bal. Leguner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leguner krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Klungelig pakt Devriendt de bal. Orange rent richting de bal. Orange probeert naar een medespeler te passen. Devriendt rent richting de bal. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Hilpert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Húfek rent richting de bal. Húfek geeft de bal voor. Berbecki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Grozăvescu met een sublieme pass. Pabina met een sublieme pass. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecki passt de bal in één keer door. Devriendt is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hilpert met een harde bal richting middenveld. Jorović probeert de bal met de borst te controleren. Gartung speelt de bal door. Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - FC Laufer 7:1

74e minuut.
Bachtiari rent richting de bal. Orange tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bachtiari raakt geblesseerd tijdens het duel. Bachtiari met een snel genomen vrije trap. Elshout rent richting de bal. Jorović probeert naar een medespeler te passen. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Hilpert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Siffling geeft de bal voor. Klungelig pakt Parolo de bal. Parolo geeft een lange en hoge pass. Berbecki rent richting de bal. Berbecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Orange passt de bal met de wreef. Siffling is nu in balbezit. Devriendt onderschept slim de pass. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - FC Laufer 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 26%, FC Laufer 74%.
Burkartshain - FC Laufer 8:1