Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WSV trusetal Verein für Frieden & Fortschrit
Attack Tactiek 4-212-1_rev4_wd
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 64.4
slecht Schieten briljant
slecht Passen wonderbaarlijk
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Bechstädt speelt de bal door. Gärke is nu in balbezit. Gärke geeft een lange en hoge pass. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:1

3e minuut.
Bonifaz onderschept slim de pass. Bonifaz passt de bal in één keer door. Bechstädt speelt de bal door. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Nothaft bokst de bal weg.

4e minuut.
Kafka speelt de bal door. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Gärke rent richting de bal. Gärke geeft een lange en hoge pass. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Subekti de bal. Subekti geeft de bal voor. Daar is Nurso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Gärke de bal. Gärke geeft een hoge lob. Friedrich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bechstädt geeft de bal voor. Bonifaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:2

14e minuut.
Subekti passt de bal in één keer door. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke passt de bal met de wreef. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:3

15e minuut.
Subekti probeert naar een medespeler te passen. Gärke rent richting de bal. Gärke probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel. Nothaft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:4

17e minuut.
Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft een hoge lob. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:5

19e minuut.
Nothaft speelt de bal door. Subekti met een sublieme pass. Gärke heeft problemen om de bal te vangen. Gärke geeft een lange en hoge pass. Bonifaz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:6

22e minuut.
Bechstädt kopt de bal weg. Cornelius rent richting de bal. Bonifaz onderschept slim de pass. Bonifaz probeert de bal met de borst te controleren. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:7

23e minuut.
Scuderin geeft de bal voor. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt passt de bal met de wreef. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Bonifaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurso rent richting de bal. Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:8

25e minuut.
Natusch speelt de bal door. Au is nu in balbezit. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Gärke is nu in balbezit. Gärke passt de bal met de wreef. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Nothaft maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:9

29e minuut.
Inworp. Subekti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft een hoge lob. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nothaft trapt de bal weg. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt met een sublieme pass. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:10

31e minuut.
Gärke speelt de bal door. Bechstädt heeft problemen om de bal te vangen. Bechstädt passt de bal in één keer door. Bonifaz heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Nothaft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Cornelius kopt de bal weg. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:11

36e minuut.
Erdmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gärke speelt de bal door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:12

38e minuut.
Klungelig pakt Bechstädt de bal. Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Bonifaz heeft problemen om de bal te vangen. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bonifaz passt de bal met de wreef. Gärke rent richting de bal. Gärke passt de bal in één keer door. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:13

41e minuut.
Subekti probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Nothaft probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:14

43e minuut.
Subekti kopt de bal weg. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt passt de bal met de wreef. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:15

44e minuut.
Bonifaz probeert naar een medespeler te passen. Subekti met een sublieme pass. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Nothaft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gärke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bonifaz springt en kopt de bal. Nothaft bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WSV trusetal 85%, Verein für Frieden & Fortschrit 15%.
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:15

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scuderin met de inworp. Gärke heeft problemen om de bal te vangen. Gärke geeft een hoge lob. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:16

47e minuut.
Bonifaz onderschept slim de pass. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bonifaz de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cornelius speelt de bal door. Gärke met een sublieme pass. Bonifaz heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz schiet op doel. Nothaft bokst de bal weg.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subekti met een snelle inworp. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gärke geeft een lange en hoge pass. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Ivers controleert de bal met de borst. Subekti geeft de bal voor. Bonifaz springt en kopt de bal. Nothaft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Daar is Friedrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gärke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Köppel ... Strafschop! Gärke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gärke kan niet meer verder spelen. Oger komt het veld opgelopen. Bonifaz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:17

54e minuut.
Klungelig pakt Kléber de bal. Kléber geeft een hoge lob. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cornelius geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bechstädt met de inworp. Subekti rent richting de bal. Subekti geeft een hoge lob. Paal! Nothaft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cornelius heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel. Nothaft bokst de bal weg.

57e minuut.
Oger passt de bal in één keer door. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt speelt de bal door. Klungelig pakt Bonifaz de bal. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Erdmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Oger onderschept slim de pass. Oger probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ivers rent richting de bal. Bechstädt onderschept slim de pass. Bechstädt haalt uit met een fantastische trap. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:18

61e minuut.
Subekti met een sublieme pass. Klungelig pakt Oger de bal. Oger passt de bal zonder na te denken. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hänig passt de bal met de wreef. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt passt de bal met de wreef. Subekti geeft de bal voor. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen. Nothaft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cornelius kan de bal niet met de borst controleren. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Inworp. Subekti met een snelle inworp. Bechstädt geeft de bal voor. Bonifaz springt en kopt de bal. Nothaft maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:19

66e minuut.
Hänig is nu in balbezit. Hänig speelt de bal door. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft de bal voor. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Erdmann kan de bal niet met de borst controleren. Oger onderschept slim de pass. Oger geeft een hoge lob. Bonifaz springt en kopt de bal. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:20

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bechstädt met een snelle inworp. Subekti geeft de bal voor. Bonifaz krijgt zijn hoofd ertegen. Nothaft probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:21

71e minuut.
Oger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oger passt de bal in één keer door. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kafka is nu in balbezit. Kafka geeft een lange en hoge pass. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz schiet op doel. Nothaft probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt geeft een hoge lob. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz schiet op doel. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:22

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subekti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft de bal voor. Bonifaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:23

81e minuut.
Bonifaz passt de bal met de wreef. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt passt de bal in één keer door. Daar is Bonifaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Nothaft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oger zal de hoekschop nemen. Bonifaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Nothaft werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. Nothaft speelt de bal door. Bechstädt kopt de bal weg. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Subekti speelt de bal door. Oger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oger passt de bal in één keer door. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Nurso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bechstädt met de inworp. Subekti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap. Nothaft maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:24

90e minuut.
Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft een hoge lob. Cornelius heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti geeft een lange en hoge pass. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz draait met de bal, schiet en ... Nothaft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ivers bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt verovert de bal door een tackle van achteren. Bechstädt geeft de bal voor. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WSV trusetal 89%, Verein für Frieden & Fortschrit 11%.
WSV trusetal - Verein für Frieden & Fortschrit 0:25