Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSG Traktor Torgau Stuttgarter Kickers
brrrr Tactiek 4-3-3
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.1 gemiddelde waardering 41.8
adequate Schieten good
weak Passen average
average Verdedigen solid


4e minuut.
Jimenez Ortiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Greavu rent richting de bal. Travers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Travers krijgt een gele kaart. Greavu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Greavu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ihbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Stuttgarter Kickers 0:1

8e minuut.
Leniov met een sublieme pass. Greavu is nu in balbezit. Greavu geeft de bal voor. Klungelig pakt Quintana Fernández de bal. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jimenez Ortiz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu rent richting de bal. Greavu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Bambrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łapiński kopt de bal weg. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Travers verovert de bal door een tackle van achteren. Travers geeft een hoge lob. Maldonado bokst de bal weg. Truie springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSG Traktor Torgau - Stuttgarter Kickers 1:1

18e minuut.
Gierbulewicz is nu in balbezit. Quintana Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Ihbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Stuttgarter Kickers 1:2

20e minuut.
Daar is Bambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski speelt de bal door. Lázaro rent richting de bal. Truie onderschept slim de pass. Truie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSG Traktor Torgau - Stuttgarter Kickers 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 61%, Stuttgarter Kickers 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSG Traktor Torgau - Stuttgarter Kickers 2:2

46e minuut.
Maloudas komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Leniov passt de bal in één keer door. Greavu is nu in balbezit. Fahnder legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Greavu raakt geblesseerd tijdens het duel. Greavu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Stuttgarter Kickers 2:3

55e minuut.
Greavu is nu in balbezit. Greavu geeft een hoge lob. Maloudas rent richting de bal. Maloudas draait met de bal, schiet en ... Ihbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - Stuttgarter Kickers 2:4

61e minuut.
Greavu kopt de bal weg. Kotwicz geeft een hoge lob. Lázaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie verovert de bal door een tackle van achteren. Truie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gigante do Oeste passt de bal met de wreef. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz passt de bal zonder na te denken. Greavu rent richting de bal. Greavu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Leniov geeft een lange en hoge pass. Quintana Fernández met een sublieme pass. Kotwicz probeert de bal met de borst te controleren. Maloudas verovert de bal door een tackle van achteren. Maloudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tuptyński is nu in balbezit. Leniov onderschept slim de pass. Leniov speelt de bal door. Maloudas is nu in balbezit. Maloudas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 49%, Stuttgarter Kickers 51%.
BSG Traktor Torgau - Stuttgarter Kickers 2:4