Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1040ALIVE Junkies1910
Normal Tactiek 4-5-1
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 26.5
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Schößler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mauer is nu in balbezit. Schößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauer onderschept slim de pass. Mauer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pichlmaier met de inworp. Pantele met een sublieme pass. Allwicher is nu in balbezit. Allwicher draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Malek verovert de bal door een tackle van achteren. Malek geeft de bal voor. Willmer is nu in balbezit. Mauer onderschept slim de pass. Mauer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Eisvogel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Schößler zijn tegenspeler op de grond. Mauer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mauer wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Malek is nu in balbezit. Schößler verovert de bal door een tackle van achteren. Allwicher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Allwicher krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pichlmaier met de inworp. Pantele bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantele speelt de bal door. Allwicher is nu in balbezit. Allwicher geeft een lange en hoge pass. Fänger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1040ALIVE 61%, Junkies1910 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1040ALIVE - Junkies1910 0:0

46e minuut.
Ascherl komt het veld opgelopen. Carre komt het veld opgelopen. Nahlik komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Lachner onderschept slim de pass. Lachner geeft een lange en hoge pass. Langendorf speelt de bal door. Carre bereikt de bal nog maar net als eerste. Carre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Lachner rent richting de bal. Lachner passt de bal in één keer door. Pantele met een sublieme pass. Carre rent richting de bal. Carre schiet op doel. Fänger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Ascherl rent richting de bal. Ascherl geeft de bal voor. Cesar speelt de bal door. Nahlik is nu in balbezit. Nahlik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carre rent richting de bal. Carre schiet op doel. Fänger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carre is nu in balbezit. Carre haalt uit met een fantastische trap. Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nahlik met een snelle inworp. Pantele rent richting de bal. Pantele passt de bal met de wreef. Allwicher is nu in balbezit. Allwicher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gahrenfeld kopt de bal weg. Pantele bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantele passt de bal zonder na te denken. Carre is nu in balbezit. Carre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Allwicher is nu in balbezit. Schößler onderschept slim de pass. Lachner begaat een overtreding. Schößler raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Schößler kan niet meer verder spelen. Pisot komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pisot verovert de bal door een tackle van achteren. Fauser verovert de bal door een tackle van achteren. Fauser passt de bal zonder na te denken. Carre bereikt de bal nog maar net als eerste. Carre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nahlik probeert naar een medespeler te passen. Carre rent richting de bal. Pisot rent richting de bal. Carre onderschept slim de pass. Carre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Pantele heeft problemen om de bal te vangen. Lachner is nu in balbezit. Lachner speelt de bal door. Carre is nu in balbezit. Carre haalt uit met een fantastische trap. Fänger bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Eisvogel speelt de bal door. Ascherl probeert de bal met de borst te controleren. Carre is nu in balbezit. Carre schiet op doel. Fänger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Junkies1910 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1040ALIVE 75%, Junkies1910 25%.
1040ALIVE - Junkies1910 0:1