Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junkies1910 1040ALIVE
4-5-1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek speelt de bal door. Pichlmaier speelt de bal door. Dietrich rent richting de bal. Dietrich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pichlmaier is nu in balbezit. Pichlmaier geeft een hoge lob. Eisvogel probeert naar een medespeler te passen. Joman heeft problemen om de bal te vangen. Joman schiet op doel. Riegelsberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Doeltrap. Fänger trapt de bal weg. Pichlmaier kopt de bal weg. Mauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Eisvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantele onderschept slim de pass. Pantele passt de bal zonder na te denken. Mauer is nu in balbezit. Mauer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fauser geeft een hoge lob. Eisvogel is nu in balbezit. Malek verovert de bal door een tackle van achteren. Mauer rent richting de bal. Mauer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Nahlik komt het veld opgelopen. Carre komt het veld opgelopen. Ascherl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junkies1910 38%, 1040ALIVE 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Junkies1910 - 1040ALIVE 0:0

47e minuut.
Pantele is nu in balbezit. Lachner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachner speelt de bal door. Carre bereikt de bal nog maar net als eerste. Carre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Junkies1910 - 1040ALIVE 1:0

64e minuut.
Pantele passt de bal met de wreef. Nahlik is nu in balbezit. Nahlik passt de bal in één keer door. Carre bereikt de bal nog maar net als eerste. Carre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ascherl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

73e minuut.
Lachner verovert de bal door een tackle van achteren. Lachner geeft een lange en hoge pass. Willmer speelt de bal door. Carre rent richting de bal. Carre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Eisvogel rent richting de bal. Pantele verovert de bal door een tackle van achteren. Pantele met een sublieme pass. Allwicher is nu in balbezit. Allwicher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Pade de bal onder controle te krijgen. Allwicher onderschept slim de pass. Allwicher met een sublieme pass. Carre is nu in balbezit. Carre schiet op doel. Fänger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf geeft een lange en hoge pass. Lachner rent richting de bal. Lachner geeft een lange en hoge pass. Carre krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junkies1910 30%, 1040ALIVE 70%.
Junkies1910 - 1040ALIVE 1:0