Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stuttgarter Kickers Fortuna Konstanz 06
4-3-3 Tactiek 4_5_1
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 53.2
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Kulas is nu in balbezit. Kulas passt de bal met de wreef. Polakovič heeft problemen om de bal te vangen. Polakovič draait met de bal, schiet en ... Maldonado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Fortuna Konstanz 06 0:1

5e minuut.
Castedo rent richting de bal. Polakovič is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrók. Petrók krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Fiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiel geeft een hoge lob. Polakovič rent richting de bal. Polakovič draait met de bal, schiet en ... Maldonado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Fortuna Konstanz 06 0:2

15e minuut.
Csordás met een snelle inworp. Fiel is nu in balbezit. Fiel passt de bal met de wreef. Kulas is nu in balbezit. Kulas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Petrók passt de bal zonder na te denken. Wollinger is nu in balbezit. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollinger onderschept slim de pass. Wollinger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lázaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro probeert naar een medespeler te passen. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Fortuna Konstanz 06 0:3

32e minuut.
Fiel onderschept slim de pass. Fiel probeert naar een medespeler te passen. Pinkert probeert naar een medespeler te passen. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Maldonado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Wollinger geeft de bal voor. Kulas is nu in balbezit. Kulas passt de bal in één keer door. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kulas verovert de bal door een tackle van achteren. Kulas met een sublieme pass. Fiel rent richting de bal. Fiel geeft de bal voor. Polakovič maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Fortuna Konstanz 06 0:4

44e minuut.
Kulas geeft een hoge lob. Siciliani rent richting de bal. Siciliani passt de bal met de wreef. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 69%, Fortuna Konstanz 06 31%.
Stuttgarter Kickers - Fortuna Konstanz 06 0:4

47e minuut.
Klungelig pakt Polakovič de bal. Siciliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciliani passt de bal in één keer door. Wollinger is nu in balbezit. Wollinger geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wollinger met een sublieme pass. Klungelig pakt Kulas de bal. Kulas passt de bal zonder na te denken. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel. Maldonado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Wollinger speelt de bal door. Siciliani rent richting de bal. Polakovič onderschept slim de pass. Polakovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Fortuna Konstanz 06 0:5

68e minuut.
Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi speelt de bal door. Pinkert geeft de bal voor. Polakovič maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Fortuna Konstanz 06 0:6

74e minuut.
Fiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero onderschept slim de pass. Del Piero passt de bal in één keer door. Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Fortuna Konstanz 06 1:6

81e minuut.
Castedo passt de bal met de wreef. Quintana Fernández rent richting de bal. Weilbächer verovert de bal door een tackle van achteren. Petrók verovert de bal door een tackle van achteren. Petrók geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Petrók speelt de bal door. Pinjatić is nu in balbezit. Pinjatić passt de bal zonder na te denken. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Fortuna Konstanz 06 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 63%, Fortuna Konstanz 06 37%.
Stuttgarter Kickers - Fortuna Konstanz 06 1:7