Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Konstanz 06 Stuttgarter Kickers
4222neu Tactiek 4-4-2
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
53.4 gemiddelde waardering 38.5
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen solide


10e minuut.
Daar is Pavlyukh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlyukh geeft de bal voor. Daar is Lázaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič rent richting de bal. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Petrók bokst de bal weg.

12e minuut.
Fiel passt de bal in één keer door. Pinkert rent richting de bal. Leniov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leniov krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pavlyukh met een sublieme pass. Fiel met een sublieme pass. Pinkert speelt de bal door. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Stuttgarter Kickers 1:0

34e minuut.
Pinjatić is nu in balbezit. Pinjatić passt de bal zonder na te denken. Pinkert is nu in balbezit. Pinkert geeft een hoge lob. Polakovič krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pinkert kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fiel de bal onder controle te krijgen. Pinjatić is nu in balbezit. Pinjatić geeft een lange en hoge pass. Polakovič springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Stuttgarter Kickers 2:0

40e minuut.
Pinkert geeft de bal voor. Cárdenas controleert de bal met de borst. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Petrók maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Stuttgarter Kickers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 39%, Stuttgarter Kickers 61%.
Fortuna Konstanz 06 - Stuttgarter Kickers 3:0

47e minuut.
Pavlyukh probeert naar een medespeler te passen. Fiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiel passt de bal in één keer door. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Fiel passt de bal met de wreef. Pinkert is nu in balbezit. Pinkert met een sublieme pass. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Stuttgarter Kickers 4:0

67e minuut.
Turba onderschept slim de pass. Pinjatić onderschept slim de pass. Pinjatić geeft een hoge lob. Polakovič rent richting de bal. Polakovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Stuttgarter Kickers 5:0

70e minuut.
Pinkert geeft een lange en hoge pass. Daar is Osipowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Stuttgarter Kickers 6:0

75e minuut.
Pinjatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinjatić geeft een hoge lob. Pinkert probeert naar een medespeler te passen. Pavlyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyukh geeft de bal voor. Petrók kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Stuttgarter Kickers 7:0

88e minuut.
Polakovič kopt de bal weg. Klungelig pakt Andres de bal. Andres geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Polakovič de bal. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Petrók bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 35%, Stuttgarter Kickers 65%.
Fortuna Konstanz 06 - Stuttgarter Kickers 7:0