Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Lyon 1902 BSG Traktor Torgau
451 Tactiek atttttt
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 39.5
uitmuntend Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Guianês is nu in balbezit. Guianês geeft de bal voor. Klungelig pakt Kotwicz de bal. Xiuyuan onderschept slim de pass. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Ihbe trapt de bal weg van het doel. Kudaka probeert naar een medespeler te passen. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - BSG Traktor Torgau 1:0

5e minuut.
Kornout passt de bal zonder na te denken. Daar is Juniadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juniadi probeert naar een medespeler te passen. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Xiuyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahnder is nu in balbezit. Xiuyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Ihbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - BSG Traktor Torgau 2:0

10e minuut.
Kudaka rent richting de bal. Kudaka geeft de bal voor. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Ihbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - BSG Traktor Torgau 3:0

19e minuut.
Kudaka passt de bal met de wreef. Juniadi is nu in balbezit. Juniadi met een sublieme pass. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan schiet op doel. Ihbe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - BSG Traktor Torgau 4:0

26e minuut.
Kornout zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juniadi geeft een hoge lob. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Ihbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - BSG Traktor Torgau 5:0

29e minuut.
Tuptyński rent richting de bal. Westphal begaat een overtreding. Tuptyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuptyński met een snel genomen vrije trap. Truie maakt een snoekduik en kopt de bal. Ulusan bokst de bal weg.

31e minuut.
Janeczko is nu in balbezit. Kornout onderschept slim de pass. Kornout geeft een hoge lob. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Ihbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Juniadi speelt de bal door. Kudaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaka passt de bal in één keer door. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - BSG Traktor Torgau 6:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kornout met de inworp. Juniadi met een sublieme pass. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Ihbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Kornout is nu in balbezit. Kornout geeft een lange en hoge pass. Kotwicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jandl met een sublieme pass. Juniadi probeert naar een medespeler te passen. Kudaka speelt de bal door. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 39%, BSG Traktor Torgau 61%.
Olympique Lyon 1902 - BSG Traktor Torgau 6:0

48e minuut.
Ulusan speelt de bal door. Kudaka speelt de bal door. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan schiet op doel. Ihbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - BSG Traktor Torgau 7:0

51e minuut.
Kudaka probeert naar een medespeler te passen. Guianês geeft een hoge lob. Tojal rent richting de bal. Xiuyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Inworp. Kornout met de inworp. Juniadi probeert naar een medespeler te passen. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fahnder is nu in balbezit. Fahnder passt de bal met de wreef. Ihbe probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

59e minuut.
Tojal geeft de bal voor. Troester probeert naar een medespeler te passen. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan schiet op doel. Kotwicz probeert de bal aan de voet te houden. Ihbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Tojal onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guianês neemt de hoekschop. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Orrico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrico begaat een overtreding. Orrico krijgt een gele kaart. Tuptyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zanazzi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Juniadi passt de bal zonder na te denken. Kornout is nu in balbezit. Janeczko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janeczko krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Murphy kopt de bal weg. Klungelig pakt Xiuyuan de bal. Janeczko is nu in balbezit. Xiuyuan onderschept slim de pass. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Xiuyuan is nu in balbezit. Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahnder legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Juniadi raakt geblesseerd tijdens het duel. Xiuyuan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ihbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kudaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - BSG Traktor Torgau 8:0

90e minuut.
Kornout kopt de bal weg. Juniadi probeert naar een medespeler te passen. Guianês probeert naar een medespeler te passen. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 46%, BSG Traktor Torgau 54%.
Olympique Lyon 1902 - BSG Traktor Torgau 8:0