Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C Hancity United Vollspann Winke Junkies1910
Normal Tactiek 4-5-1
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 26.4
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen average


8e minuut.
Kaltz speelt de bal door. Domplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Allwicher. Allwicher krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Lachner speelt de bal door. Pichlmaier speelt de bal door. Vintz heeft problemen om de bal te vangen. Mauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Riegelsberg speelt de bal door. Daar is Schröder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mauer is nu in balbezit. Mauer draait met de bal, schiet en ... Kaffka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C Hancity United Vollspann Winke 68%, Junkies1910 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C Hancity United Vollspann Winke - Junkies1910 0:0

46e minuut.
Ascherl komt het veld opgelopen. Carre komt het veld opgelopen. Nahlik komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Schuppan is nu in balbezit. Pantele onderschept slim de pass. Pantele met een sublieme pass. Daar is Carre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carre haalt uit met een fantastische trap. Kaffka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C Hancity United Vollspann Winke - Junkies1910 0:1

75e minuut.
Ascherl probeert naar een medespeler te passen. Schuppan rent richting de bal. Pantele verovert de bal door een tackle van achteren. Carre bereikt de bal nog maar net als eerste. Carre haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Pantele is nu in balbezit. Pantele geeft de bal voor. Allwicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Carre rent richting de bal. Carre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vintz is nu in balbezit. Vintz geeft een hoge lob. Allwicher geeft de bal voor. Daar is Pantele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantele draait met de bal, schiet en ... Kaffka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C Hancity United Vollspann Winke 66%, Junkies1910 34%.
C Hancity United Vollspann Winke - Junkies1910 0:1