Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junkies1910 Nankatsu83
4-5-1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23.7 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Allwicher passt de bal zonder na te denken. Dremm is nu in balbezit. Mauer verovert de bal door een tackle van achteren. Mauer haalt uit met een fantastische trap. von Boden probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Junkies1910 - Nankatsu83 1:0

8e minuut.
Dremm passt de bal zonder na te denken. Andres rent richting de bal. Andres passt de bal met de wreef. Engels bereikt de bal nog maar net als eerste. Engels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cesar passt de bal zonder na te denken. Pichlmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmaier passt de bal zonder na te denken. Mauer is nu in balbezit. Mauer schiet op doel. Mbom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Dremm rent richting de bal. Gahrenfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Gahrenfeld probeert naar een medespeler te passen. Mauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauer haalt uit met een fantastische trap. Mbom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Wiedmann is nu in balbezit. Mauer onderschept slim de pass. Dremm bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauer onderschept slim de pass. Mauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Junkies1910 - Nankatsu83 2:0

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dowe stond buitenspel. Fauser maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pichlmaier kopt de bal weg. Mauer rent richting de bal. Mauer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junkies1910 25%, Nankatsu83 75%.
Junkies1910 - Nankatsu83 2:0

46e minuut.
Nahlik komt het veld opgelopen. Carre komt het veld opgelopen. Ascherl komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Fauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauser geeft de bal voor. Carre is nu in balbezit. Carre haalt uit met een fantastische trap. Mbom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Junkies1910 - Nankatsu83 3:0

62e minuut.
Ascherl is nu in balbezit. Ascherl met een sublieme pass. Dremm heeft problemen om de bal te vangen. Carre is nu in balbezit. Carre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dowe geeft een lange en hoge pass. Nahlik is nu in balbezit. Nahlik passt de bal zonder na te denken. Carre rent richting de bal. Carre haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Gutsfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbom bokst de bal weg.

71e minuut.
Carre is nu in balbezit. von Boden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. von Boden met een sublieme pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Carre neemt zijn aanloop. Mbom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junkies1910 - Nankatsu83 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junkies1910 40%, Nankatsu83 60%.
Junkies1910 - Nankatsu83 4:0