Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Köln 1040ALIVE
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.1
hopeless Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Fleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Pien begaat een overtreding. Fleck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fleck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gebhart is nu in balbezit. Gentner rent richting de bal. Gentner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Domagalski trapt de bal weg. Iwanow kopt de bal weg. Daar is Langendorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gentner rent richting de bal. Gentner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman onderschept slim de pass. Maisel rent richting de bal. Joman onderschept slim de pass. Joman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - 1040ALIVE 0:1

29e minuut.
Brettschneider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pien bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleck probeert naar een medespeler te passen. Joman is nu in balbezit. Joman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köln 36%, 1040ALIVE 64%.
1.FC Köln - 1040ALIVE 0:1

50e minuut.
Inworp. Szillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwanow geeft een lange en hoge pass. Gebhart rent richting de bal. Gebhart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Peron geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pade met een snelle inworp. Brettschneider rent richting de bal. Brettschneider geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Domagalski trapt de bal weg. Eisvogel kopt de bal weg. Maisel speelt de bal door. Gentner rent richting de bal. Gentner schiet op doel. Fänger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fänger speelt de bal door. Iwanow kopt de bal weg. Daar is Langendorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gentner rent richting de bal. Gentner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC Köln - 1040ALIVE 1:1

76e minuut.
Langendorf geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwanow bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf met een sublieme pass. Daar is Pisot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanow bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanow schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fänger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pade geeft een lange en hoge pass. Szymaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman onderschept slim de pass. Joman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - 1040ALIVE 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köln 47%, 1040ALIVE 53%.
1.FC Köln - 1040ALIVE 1:2