Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1040ALIVE 1.FC Köln
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten hopeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schößler met de inworp. Pade geeft de bal voor. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Szymaniak kopt de bal weg. Brettschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Peron begaat een overtreding. Brettschneider moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Brettschneider kan niet meer verder spelen. Pisot komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Fleck geeft de bal voor. Pade bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szillo. Szillo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pade zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pien kopt de bal weg. Peron rent richting de bal. Joman onderschept slim de pass. Joman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Gebhart met een snelle inworp. Albertz rent richting de bal. Pien begaat een overtreding. Pien krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Jell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebhart met een sublieme pass. Gentner rent richting de bal. Backus rent richting de bal. Backus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1040ALIVE 56%, 1.FC Köln 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1040ALIVE - 1.FC Köln 0:0

81e minuut.
Backus verovert de bal door een tackle van achteren. Backus met een sublieme pass. Jell rent richting de bal. Gentner rent richting de bal. Gentner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Maisel geeft een hoge lob. Pade speelt de bal door. Daar is Langendorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1040ALIVE 55%, 1.FC Köln 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1040ALIVE - 1.FC Köln 0:0