Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Lyon 1902 Stuttgarter Kickers
523 Tactiek 4-3-3
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 35.6
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen matig
formidabel Verdedigen goed


7e minuut.
Guianês speelt de bal door. Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch geeft een hoge lob. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Castedo geeft de bal voor. Pacha kopt de bal weg. Leontiou probeert naar een medespeler te passen. Adamantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamantidis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Stuttgarter Kickers 0:1

23e minuut.
Palkó met een sublieme pass. Adamantidis is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Juniadi ... Strafschop! Juniadi krijgt een gele kaart. Adamantidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palkó neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kiesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesel met een sublieme pass. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympique Lyon 1902 - Stuttgarter Kickers 1:1

31e minuut.
Leguner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juniadi rent richting de bal. Juniadi speelt de bal door. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Maldonado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Pacha onderschept slim de pass. Jandl is nu in balbezit. Palkó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palkó krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 38%, Stuttgarter Kickers 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympique Lyon 1902 - Stuttgarter Kickers 1:1

52e minuut.
Jandl speelt de bal door. Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi passt de bal met de wreef. Jannasch rent richting de bal. Jannasch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Leguner is nu in balbezit. Castedo maakt een afschuwelijke overtreding. Leguner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kiesel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xiuyuan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Leniov onderschept slim de pass. Leniov geeft een hoge lob. Orrico kopt de bal weg. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lázaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesel verovert de bal door een tackle van achteren. Kiesel met een sublieme pass. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Stuttgarter Kickers 2:1

66e minuut.
Guianês is nu in balbezit. Guianês geeft een lange en hoge pass. Daar is Kociha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juniadi is nu in balbezit. Juniadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pacha geeft de bal voor. Lázaro heeft problemen om de bal te vangen. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Maldonado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Stuttgarter Kickers 3:1

75e minuut.
Juniadi is nu in balbezit. Juniadi passt de bal met de wreef. Jannasch probeert naar een medespeler te passen. Kiesel is nu in balbezit. Kiesel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Jannasch rent richting de bal. Siciliani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jannasch raakt geblesseerd tijdens het duel. Juniadi met een snel genomen vrije trap. Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch passt de bal zonder na te denken. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Stuttgarter Kickers 4:1

84e minuut.
Leniov passt de bal met de wreef. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch probeert naar een medespeler te passen. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Łapiński is nu in balbezit. Jannasch onderschept slim de pass. Jannasch passt de bal in één keer door. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Guianês met de inworp. Jannasch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leniov de bal. Semeraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeraro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Stuttgarter Kickers 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 15%, Stuttgarter Kickers 85%.
Olympique Lyon 1902 - Stuttgarter Kickers 5:1