Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stuttgarter Kickers Olympique Lyon 1902
4-3-3 Tactiek 451
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 54.2
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Kornout met een sublieme pass. Juniadi is nu in balbezit. Kornout probeert naar een medespeler te passen. Juniadi rent richting de bal. Juniadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ulusan probeert naar een medespeler te passen. Kudaka kopt de bal weg. Rogala heeft problemen om de bal te vangen. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Petrók bokst de bal weg.

28e minuut.
Klungelig pakt Zárate de bal. Westphal begaat een overtreding. Zárate raakt geblesseerd tijdens het duel. Del Piero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zárate kopt de bal weg. bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Juniadi speelt de bal door. Kornout rent richting de bal. Kornout probeert naar een medespeler te passen. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Xiuyuan is nu in balbezit. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas geeft de bal voor. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Olympique Lyon 1902 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 48%, Olympique Lyon 1902 52%.
Stuttgarter Kickers - Olympique Lyon 1902 0:1

46e minuut.
Łapiński komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Juniadi rent richting de bal. Juniadi passt de bal zonder na te denken. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Petrók werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Olympique Lyon 1902 0:2

54e minuut.
Kudaka met een sublieme pass. Juniadi rent richting de bal. Juniadi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kornout de bal. Kornout geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Osipowicz onderschept slim de pass. Kudaka verovert de bal door een tackle van achteren. Jimenez Ortiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kudaka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juniadi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Guianês de bal onder controle te krijgen. Łapiński is nu in balbezit. Guianês tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guianês krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 60%, Olympique Lyon 1902 40%.
Stuttgarter Kickers - Olympique Lyon 1902 0:2