Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Konstanz 06 BSG Traktor Torgau
4_5_1 Tactiek brrrr
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 38.5
formidable Schieten adequate
good Passen weak
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Pinkert is nu in balbezit. Pinkert heeft problemen om de bal te vangen. Pinkert passt de bal met de wreef. Daar is Polakovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - BSG Traktor Torgau 1:0

5e minuut.
Fahnder geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andres met een snelle inworp. Kulas geeft een hoge lob. Polakovič krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pavlyukh is nu in balbezit. Pavlyukh passt de bal in één keer door. Pinkert met een sublieme pass. Fiel rent richting de bal. Fiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lobo speelt de bal door. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas passt de bal zonder na te denken. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - BSG Traktor Torgau 2:0

12e minuut.
Pinjatić met de inworp. Pavlyukh rent richting de bal. Pavlyukh geeft een hoge lob. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Janeczko kopt de bal weg. Tuptyński rent richting de bal. Met opzet legt Fiel zijn tegenspeler op de grond. Fiel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Zanazzi probeert naar een medespeler te passen. Polakovič rent richting de bal. Met opzet legt Tuptyński zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tuptyński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tuptyński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Polakovič raakt geblesseerd tijdens het duel. Andres komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ihbe trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Andres de bal. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ihbe probeert naar een medespeler te passen. Andres kopt de bal weg. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič schiet op doel. Ihbe bokst de bal weg.

19e minuut.
Segen verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pinkert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Polakovič krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - BSG Traktor Torgau 3:0

22e minuut.
Lobo onderschept slim de pass. Lobo geeft een lange en hoge pass. Polakovič kopt de bal weg. Kulas is nu in balbezit. Kulas haalt uit met een fantastische trap. Ihbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fahnder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Fahnder geeft een hoge lob. Daar is Pavlyukh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlyukh passt de bal met de wreef. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Fahnder probeert naar een medespeler te passen. Andres probeert naar een medespeler te passen. Lobo geeft een hoge lob. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - BSG Traktor Torgau 4:0

43e minuut.
Zanazzi onderschept slim de pass. Zanazzi passt de bal zonder na te denken. Daar is Bambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski geeft een lange en hoge pass. Truie controleert de bal met de borst. Verdecia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Truie is nu in balbezit. Truie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - BSG Traktor Torgau 4:1

44e minuut.
Pinkert passt de bal in één keer door. Lobo is nu in balbezit. Lobo passt de bal met de wreef. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Ihbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 34%, BSG Traktor Torgau 66%.
Fortuna Konstanz 06 - BSG Traktor Torgau 4:1

48e minuut.
Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič passt de bal met de wreef. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas geeft een hoge lob. Polakovič springt en kopt de bal. Ihbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Bambrowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zanazzi de bal. Zanazzi passt de bal in één keer door. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Ihbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Polakovič onderschept slim de pass. Fahnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič verovert de bal door een tackle van achteren. Polakovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - BSG Traktor Torgau 5:1

68e minuut.
Polakovič rent richting de bal. Kotwicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polakovič is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pavlyukh met een snel genomen vrije trap. Polakovič krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Segen de bal onder controle te krijgen. Pinkert geeft een lange en hoge pass. Daar is Kotwicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres geeft de bal voor. Segen kopt de bal weg. Pavlyukh is nu in balbezit. Pavlyukh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Ihbe met een harde bal richting middenveld. Pavlyukh kopt de bal weg. Klungelig pakt Polakovič de bal. Polakovič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bulajski onderschept slim de pass. Andres rent richting de bal. Andres passt de bal met de wreef. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - BSG Traktor Torgau 6:1

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Kotwicz de bal onder controle te krijgen. Pinkert is nu in balbezit. Segen onderschept slim de pass. Pavlyukh rent richting de bal. Pavlyukh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lobo passt de bal zonder na te denken. Polakovič is nu in balbezit. Kotwicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polakovič is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pavlyukh neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Kulas met de inworp. Andres rent richting de bal. Andres geeft de bal voor. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - BSG Traktor Torgau 7:1

85e minuut.
Pinjatić passt de bal zonder na te denken. Bulajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajski passt de bal in één keer door. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič schiet op doel. Ihbe bokst de bal weg. Kulas speelt de bal door. Polakovič rent richting de bal. Polakovič draait met de bal, schiet en ... Ihbe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - BSG Traktor Torgau 8:1

87e minuut.
Zanazzi passt de bal in één keer door. Segen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert onderschept slim de pass. Pinkert geeft een lange en hoge pass. Ihbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zanazzi passt de bal met de wreef. Polakovič rent richting de bal. Fahnder begaat een overtreding. Polakovič roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Polakovič kan niet meer verder spelen. Jürgensmeyer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 28%, BSG Traktor Torgau 72%.
Fortuna Konstanz 06 - BSG Traktor Torgau 8:1