Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Köln Junkies1910
Normal Tactiek 4-5-1
38% Balbezit 62%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 27.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Szillo is nu in balbezit. Szillo passt de bal met de wreef. Malek rent richting de bal. Penquitt onderschept slim de pass. Penquitt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Allwicher passt de bal met de wreef. Pichlmaier is nu in balbezit. Pichlmaier speelt de bal door. Mauer is nu in balbezit. Mauer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kronenberg kan de bal niet met de borst controleren. Cade rent richting de bal. Kronenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kronenberg geeft een lange en hoge pass. Szymaniak speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Junkies1910 0:1

22e minuut.
Mauer heeft problemen om de bal te vangen. Albertz is nu in balbezit. Mauer verovert de bal door een tackle van achteren. Mauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Junkies1910 0:2

35e minuut.
Fleck geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malek met de inworp. Allwicher rent richting de bal. Allwicher geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Ascherl komt het veld opgelopen. Nahlik komt het veld opgelopen. Carre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köln 62%, Junkies1910 38%.
1.FC Köln - Junkies1910 0:2

49e minuut.
Neubarth is nu in balbezit. Neubarth geeft de bal voor. Gahrenfeld kopt de bal weg. Carre rent richting de bal. Carre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Junkies1910 0:3

54e minuut.
Fauser is nu in balbezit. Ascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebhart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gebhart krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Gebhart is nu in balbezit. Ascherl verovert de bal door een tackle van achteren. Neubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascherl onderschept slim de pass. Ascherl geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ascherl met een snelle inworp. Allwicher probeert naar een medespeler te passen. Carre bereikt de bal nog maar net als eerste. Carre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lachner rent richting de bal. Penquitt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lachner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gahrenfeld zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carre is nu in balbezit. Carre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Allwicher passt de bal zonder na te denken. Lachner rent richting de bal. Lachner passt de bal met de wreef. Carre rent richting de bal. Carre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lachner kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nahlik de bal onder controle te krijgen. Carre bereikt de bal nog maar net als eerste. Carre heeft problemen om de bal te vangen. Carre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Pantele bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantele geeft de bal voor. Allwicher kopt de bal weg. Carre rent richting de bal. Carre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Carre haalt uit met een fantastische trap. Ascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascherl geeft een lange en hoge pass. Nahlik rent richting de bal. Nahlik schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Pantele is nu in balbezit. Pantele passt de bal in één keer door. Allwicher rent richting de bal. Allwicher draait met de bal, schiet en ... Peron probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köln 70%, Junkies1910 30%.
1.FC Köln - Junkies1910 0:3