Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Konstanz 06 Junkies1910
4222neu Tactiek 4-5-1
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 25.6
solid Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen average


5e minuut.
Pavlyukh speelt de bal door. Andres rent richting de bal. Andres geeft de bal voor. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Junkies1910 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Cârstoiu de bal. Cârstoiu geeft een lange en hoge pass. Fiel rent richting de bal. Fiel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Junkies1910 2:0

13e minuut.
Fiel geeft de bal voor. Pinkert rent richting de bal. Pinkert met een sublieme pass. Andres rent richting de bal. Andres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Gahrenfeld de bal. Fiel is nu in balbezit. Fiel passt de bal met de wreef. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pinkert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polakovič rent richting de bal. Pichlmaier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Polakovič raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Polakovič neemt zijn aanloop. Riegelsberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Junkies1910 3:0

26e minuut.
Kronenberg speelt de bal door. Andres heeft problemen om de bal te vangen. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Junkies1910 4:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavlyukh met de inworp. Andres geeft een lange en hoge pass. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič draait met de bal, schiet en ... Riegelsberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andres springt en kopt de bal. Riegelsberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Polakovič controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ascherl komt het veld opgelopen. Carre komt het veld opgelopen. Nahlik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 39%, Junkies1910 61%.
Fortuna Konstanz 06 - Junkies1910 4:0

55e minuut.
Nahlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Käbermann onderschept slim de pass. Käbermann geeft een hoge lob. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel. Riegelsberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Inworp. Pavlyukh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ascherl is nu in balbezit. Andres verovert de bal door een tackle van achteren. Andres geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cârstoiu rent richting de bal. Carre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cârstoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pinjatić komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lobo geeft een lange en hoge pass. Fauser rent richting de bal. Andres begaat een overtreding. Andres krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Pinkert heeft problemen om de bal te vangen. Pinkert geeft de bal voor. Andres kopt de bal weg. Daar is Pinjatić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinjatić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Fiel de bal onder controle te krijgen. Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu passt de bal zonder na te denken. Pinjatić rent richting de bal. Pinjatić schiet op doel. Riegelsberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kronenberg probeert naar een medespeler te passen. Pavlyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyukh passt de bal met de wreef. Daar is Fiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiel schiet op doel. Riegelsberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Cesar kan de bal niet met de borst controleren. Pinkert is nu in balbezit. Pinkert speelt de bal door. Pinjatić is nu in balbezit. Pinjatić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 39%, Junkies1910 61%.
Fortuna Konstanz 06 - Junkies1910 4:0