Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1040ALIVE Olympique Lyon 1902
Normal Tactiek 523
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 50.5
zwak Schieten uitmuntend
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Westphal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Xiuyuan controleert de bal met de borst. Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi draait met de bal, schiet en ... Langendorf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Leguner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guianês is nu in balbezit. Guianês geeft de bal voor. Jannasch rent richting de bal. Jannasch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Juniadi onderschept slim de pass. Juniadi met een sublieme pass. Kiesel is nu in balbezit. Kiesel geeft een lange en hoge pass. Xiuyuan krijgt zijn hoofd ertegen. Fänger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Westphal is nu in balbezit. Westphal geeft een lange en hoge pass. Daar is Willmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan schiet op doel. Fänger bokst de bal weg. Klungelig pakt Langendorf de bal. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Pade geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leguner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guianês is nu in balbezit. Guianês schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Brettschneider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juniadi is nu in balbezit. Juniadi passt de bal in één keer door. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fänger trapt de bal weg van het doel. Schößler kopt de bal weg. Juniadi met een sublieme pass. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Eisvogel is nu in balbezit. Eisvogel geeft een lange en hoge pass. Jandl bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman verovert de bal door een tackle van achteren. Joman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Guianês is nu in balbezit. Kiesel speelt de bal door. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Langendorf de bal onder controle te krijgen. Fänger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch schiet op doel. Fänger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:1

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fänger met een harde bal richting middenveld. Juniadi kopt de bal weg. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Kiesel kopt de bal weg. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jannasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:2

23e minuut.
Xiuyuan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jannasch kopt de bal weg. Schößler rent richting de bal. Xiuyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:3

27e minuut.
Pacha rent richting de bal. Pacha geeft een hoge lob. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:4

29e minuut.
Leguner is nu in balbezit. Guianês probeert de bal aan de voet te houden. Guianês passt de bal in één keer door. Kiesel is nu in balbezit. Kiesel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jandl onderschept slim de pass. Jandl passt de bal in één keer door. Guianês rent richting de bal. Klungelig pakt Leguner de bal. Leguner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fänger speelt de bal door. Leguner kopt de bal weg. Xiuyuan rent richting de bal. Daar is Juniadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juniadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:5

40e minuut.
Kiesel onderschept slim de pass. Kiesel geeft de bal voor. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan schiet op doel. Fänger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Kiesel rent richting de bal. Kiesel passt de bal met de wreef. Juniadi speelt de bal door. Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Kiesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Xiuyuan de bal. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Fänger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:6

45e minuut.
Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf passt de bal met de wreef. Schößler controleert de bal met de borst. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1040ALIVE 79%, Olympique Lyon 1902 21%.
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:6

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fänger trapt de bal weg van het doel. Juniadi met een sublieme pass. Daar is Xiuyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:7

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schößler rent richting de bal. Guianês onderschept slim de pass. Guianês draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Juniadi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jannasch de bal. Jannasch passt de bal zonder na te denken. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Fänger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Langendorf de bal. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Guianês heeft problemen om de bal te vangen. Guianês schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kiesel probeert naar een medespeler te passen. Jannasch rent richting de bal. Juniadi met een sublieme pass. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:8

59e minuut.
Fänger probeert naar een medespeler te passen. Juniadi kopt de bal weg. Daar is Jell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Juniadi speelt de bal door. Klungelig pakt Xiuyuan de bal. Eisvogel is nu in balbezit. Xiuyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:9

64e minuut.
Jannasch passt de bal met de wreef. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Willmer de bal onder controle te krijgen. Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Willmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Westphal zal de hoekschop nemen. Fänger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Joman kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacha de bal. Jandl geeft een lange en hoge pass. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Westphal met een snelle inworp. Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch geeft een hoge lob. Guianês bereikt de bal nog maar net als eerste. Guianês haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:10

71e minuut.
Schößler rent richting de bal. Schößler geeft de bal voor. Pacha geeft een hoge lob. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:11

73e minuut.
Juniadi speelt de bal door. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan passt de bal met de wreef. Jannasch rent richting de bal. Jannasch draait met de bal, schiet en ... Fänger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:12

76e minuut.
Jannasch is nu in balbezit. Jannasch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Xiuyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiuyuan schiet op doel. Fänger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:13

78e minuut.
Jell speelt de bal door. Schößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Guianês bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:14

80e minuut.
Daar is Joman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guianês onderschept slim de pass. Guianês geeft een lange en hoge pass. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kiesel geeft een lange en hoge pass. Daar is Xiuyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kiesel kopt de bal weg. Daar is Eisvogel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juniadi speelt de bal door. Leguner rent richting de bal. Leguner geeft een hoge lob. Fänger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Xiuyuan de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Xiuyuan passt de bal zonder na te denken. Kiesel is nu in balbezit. Kiesel passt de bal met de wreef. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jandl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiesel rent richting de bal. Kiesel geeft de bal voor. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Willmer met een harde bal richting middenveld. Juniadi kopt de bal weg. Xiuyuan heeft problemen om de bal te vangen. Xiuyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1040ALIVE 86%, Olympique Lyon 1902 14%.
1040ALIVE - Olympique Lyon 1902 0:15