Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Lyon 1902 1040ALIVE
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 16
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen hopeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Langendorf kopt de bal weg. Juniadi controleert de bal met de borst. Juniadi met een sublieme pass. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 1:0

6e minuut.
Joman is nu in balbezit. Jannasch onderschept slim de pass. Jannasch passt de bal in één keer door. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 2:0

10e minuut.
Guianês passt de bal met de wreef. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch verovert de bal door een tackle van achteren. Jannasch draait met de bal, schiet en ... Willmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 3:0

11e minuut.
Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester passt de bal in één keer door. Juniadi speelt de bal door. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Troester geeft de bal voor. Eisvogel met een sublieme pass. Kudaka geeft de bal voor. Jannasch rent richting de bal. Jannasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 4:0

17e minuut.
Xiuyuan passt de bal met de wreef. Orrico geeft een hoge lob. Troester probeert naar een medespeler te passen. Jannasch heeft problemen om de bal te vangen. Jannasch draait met de bal, schiet en ... Fänger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Troester verovert de bal door een tackle van achteren. Troester geeft de bal voor. Jannasch maakt een snoekduik en kopt de bal. Xiuyuan maakt een snoekduik en kopt de bal. Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 5:0

21e minuut.
Juniadi passt de bal zonder na te denken. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch passt de bal zonder na te denken. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jannasch is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Jannasch rent richting de bal. Jannasch schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 6:0

22e minuut.
Joman rent richting de bal. Jannasch onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eisvogel. Jannasch wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jannasch kan niet meer verder spelen. Eisvogel met een sublieme pass. Jasiejko komt het veld opgelopen. Kudaka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Xiuyuan springt en kopt de bal. Fänger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jasiejko verovert de bal door een tackle van achteren. Juniadi probeert naar een medespeler te passen. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan schiet op doel. Fänger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 7:0

27e minuut.
Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi passt de bal met de wreef. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Langendorf de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jell bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xiuyuan passt de bal zonder na te denken. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 8:0

35e minuut.
Pien probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Joman de bal. Met opzet legt Jasiejko zijn tegenspeler op de grond. Joman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Joman kan niet meer verder spelen. Dietrich komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi passt de bal met de wreef. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Fänger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 9:0

39e minuut.
Dietrich met een sublieme pass. Klungelig pakt Pien de bal. Xiuyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Fänger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 10:0

41e minuut.
Orrico passt de bal zonder na te denken. Guianês speelt de bal door. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan schiet op doel. Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 19%, 1040ALIVE 81%.
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 11:0

49e minuut.
Xiuyuan schiet op doel. Fänger probeert naar een medespeler te passen. Kudaka kopt de bal weg. Daar is Jasiejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kudaka rent richting de bal. Kudaka met een sublieme pass. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kudaka probeert naar een medespeler te passen. Guianês bereikt de bal nog maar net als eerste. Pade probeert naar een medespeler te passen. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 12:0

56e minuut.
Fänger met een sublieme pass. Kudaka is nu in balbezit. Kudaka passt de bal in één keer door. Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester geeft een hoge lob. Fänger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Guianês bereikt de bal nog maar net als eerste. Guianês geeft een hoge lob. Willmer is nu in balbezit. Xiuyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 13:0

64e minuut.
Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi speelt de bal door. Jasiejko is nu in balbezit. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fänger trapt de bal weg. Kudaka kopt de bal weg. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Fänger trapt de bal weg van het doel. Jell controleert de bal met de borst. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 14:0

68e minuut.
Kudaka is nu in balbezit. Kudaka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Willmer de bal. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 15:0

68e minuut.
Pien heeft problemen om de bal te vangen. Xiuyuan onderschept slim de pass. Xiuyuan met een sublieme pass. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 16:0

71e minuut.
Juniadi speelt de bal door. Guianês bereikt de bal nog maar net als eerste. Guianês geeft een lange en hoge pass. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 17:0

82e minuut.
Troester kopt de bal weg. Juniadi rent richting de bal. Juniadi passt de bal met de wreef. Jasiejko heeft problemen om de bal te vangen. Jasiejko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xiuyuan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 18:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guianês met een snelle inworp. Orrico rent richting de bal. Guianês bereikt de bal nog maar net als eerste. Guianês geeft een hoge lob. Fänger bokst de bal weg. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 19:0

86e minuut.
Inworp. Kornout met een snelle inworp. Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester geeft een hoge lob. Jasiejko heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Brettschneider heeft problemen om de bal te vangen. Guianês is nu in balbezit. Guianês passt de bal zonder na te denken. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 12%, 1040ALIVE 88%.
Olympique Lyon 1902 - 1040ALIVE 19:0