Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C Hancity United Vollspann Winke Stuttgarter Kickers
Normal Tactiek 4-3-3,of
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 39.3
hopeloos Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero passt de bal met de wreef. Petrók probeert naar een medespeler te passen. Quintana Fernández is nu in balbezit. Quintana Fernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Greavu rent richting de bal. Greavu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Quintana Fernández de bal. Quintana Fernández haalt uit met een fantastische trap. Kaffka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Schröder onderschept slim de pass. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero passt de bal zonder na te denken. Greavu is nu in balbezit. Greavu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Petrók heeft problemen om de bal te vangen. Del Piero geeft de bal voor. Vintz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas onderschept slim de pass. Maloudas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C Hancity United Vollspann Winke - Stuttgarter Kickers 0:1

10e minuut.
Domplatz geeft een lange en hoge pass. Quintana Fernández is nu in balbezit. Petrók speelt de bal door. Maloudas heeft problemen om de bal te vangen. Maloudas draait met de bal, schiet en ... Kaffka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Greavu rent richting de bal. Greavu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C Hancity United Vollspann Winke - Stuttgarter Kickers 0:2

12e minuut.
Schmid onderschept slim de pass. Petrók verovert de bal door een tackle van achteren. Petrók passt de bal in één keer door. Quintana Fernández rent richting de bal. Quintana Fernández schiet op doel. Kaffka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Viscol rent richting de bal. Viscol passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pilling de bal. Greavu rent richting de bal. Greavu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Greavu rent richting de bal. Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu onderschept slim de pass. Greavu schiet op doel. Kaffka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Petrók bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrók passt de bal zonder na te denken. Quintana Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Fernández draait met de bal, schiet en ... Maloudas springt en kopt de bal. Kaffka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quintana Fernández maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaffka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Schröder bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrók onderschept slim de pass. Petrók met een sublieme pass. Quintana Fernández rent richting de bal. Quintana Fernández haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Greavu rent richting de bal. Greavu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vintz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
C Hancity United Vollspann Winke - Stuttgarter Kickers 0:3

28e minuut.
Petrók met een sublieme pass. Gackenheimer is nu in balbezit. Maloudas verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Petrók bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrók passt de bal met de wreef. Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Fernández onderschept slim de pass. Quintana Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C Hancity United Vollspann Winke - Stuttgarter Kickers 0:4

31e minuut.
Quintana Fernández onderschept slim de pass. Gackenheimer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schröder de bal. Quintana Fernández is nu in balbezit. Quintana Fernández draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Del Piero rent richting de bal. Del Piero geeft de bal voor. Quintana Fernández kopt de bal weg. Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C Hancity United Vollspann Winke 87%, Stuttgarter Kickers 13%.
C Hancity United Vollspann Winke - Stuttgarter Kickers 0:4

47e minuut.
Osipowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Osipowicz speelt de bal door. Petrók met een sublieme pass. Quintana Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Fernández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kaffka trapt de bal weg van het doel. Del Piero kopt de bal weg. Maloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloudas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Schröder geeft een lange en hoge pass. Leniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leniov probeert naar een medespeler te passen. Greavu is nu in balbezit. Greavu schiet op doel. Kaffka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

61e minuut.
Del Piero met een sublieme pass. Osipowicz heeft problemen om de bal te vangen. Osipowicz met een sublieme pass. Daar is Maloudas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maloudas geeft de bal voor. Kaffka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Petrók rent richting de bal. Petrók passt de bal met de wreef. Quintana Fernández is nu in balbezit. Greavu rent richting de bal. Greavu draait met de bal, schiet en ... Kaffka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Del Piero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vintz kopt de bal weg. Maloudas rent richting de bal. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero geeft de bal voor. Kaffka bokst de bal weg.

72e minuut.
Del Piero passt de bal in één keer door. Petrók bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrók passt de bal in één keer door. Quintana Fernández is nu in balbezit. Quintana Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kaffka met een harde bal richting middenveld. Domplatz kopt de bal weg. Silaghi heeft problemen om de bal te vangen. Schmid verovert de bal door een tackle van achteren. Schmid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Maloudas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adamantidis komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Del Piero geeft een lange en hoge pass. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu passt de bal met de wreef. Adamantidis rent richting de bal. Adamantidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Petrók de bal. Petrók passt de bal met de wreef. Quintana Fernández rent richting de bal. Quintana Fernández haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Quintana Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greavu rent richting de bal. Greavu schiet op doel. Kaffka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Schröder rent richting de bal. Petrók onderschept slim de pass. Petrók met een sublieme pass. Adamantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamantidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C Hancity United Vollspann Winke 82%, Stuttgarter Kickers 18%.
C Hancity United Vollspann Winke - Stuttgarter Kickers 0:4