Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stuttgarter Kickers Nankatsu83
4-3-3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
35 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 17.5
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Brunat kopt de bal weg. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dremm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Al Rasibi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Al Rasibi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
bin Al Rasibi passt de bal met de wreef. Chamrada rent richting de bal. Gutsfeld legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chamrada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Al Rasibi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Nankatsu83 1:0

8e minuut.
Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz geeft de bal voor. Chamrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada draait met de bal, schiet en ... Mbom maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Nankatsu83 2:0

8e minuut.
Lometsch speelt de bal door. Jenning bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jenning wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jenning kan niet meer verder spelen. Ettengruber komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Gutsfeld geeft een lange en hoge pass. Inworp. Del Piero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Brunat geeft een lange en hoge pass. Daar is Wiedmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamrada is nu in balbezit. Chamrada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Nankatsu83 3:0

17e minuut.
Dremm verovert de bal door een tackle van achteren. Dremm met een sublieme pass. Troppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada onderschept slim de pass. Chamrada schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wiedmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero onderschept slim de pass. Del Piero met een sublieme pass. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Nankatsu83 4:0

21e minuut.
Ettengruber passt de bal in één keer door. Radmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmeier met een sublieme pass. Chamrada heeft problemen om de bal te vangen. Chamrada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is bin Al Rasibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Al Rasibi passt de bal in één keer door. Brunat heeft problemen om de bal te vangen. Brunat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Nankatsu83 5:0

25e minuut.
Radmeier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jimenez Ortiz met de inworp. bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chamrada passt de bal in één keer door. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi passt de bal in één keer door. Chamrada is nu in balbezit. Chamrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Del Piero kopt de bal weg. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat passt de bal zonder na te denken. Chamrada rent richting de bal. Chamrada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Dowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciliani is nu in balbezit. Siciliani geeft de bal voor. Chamrada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chamrada draait met de bal, schiet en ... Mbom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Dremm geeft de bal voor. Siciliani kopt de bal weg. Chamrada rent richting de bal. bin Al Rasibi is nu in balbezit. Chamrada geeft de bal voor. Mbom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Del Piero geeft de bal voor. Klungelig pakt Chamrada de bal. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... Mbom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Nankatsu83 6:0

41e minuut.
Ettengruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz onderschept slim de pass. Jimenez Ortiz passt de bal met de wreef. bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Brunat de bal. Brunat schiet op doel. Mbom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Nankatsu83 7:0

44e minuut.
Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero geeft een lange en hoge pass. Daar is Dremm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 27%, Nankatsu83 73%.
Stuttgarter Kickers - Nankatsu83 7:0

49e minuut.
bin Al Rasibi probeert naar een medespeler te passen. Chamrada is nu in balbezit. Chamrada passt de bal in één keer door. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat haalt uit met een fantastische trap. Mbom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Del Piero verovert de bal door een tackle van achteren. Del Piero speelt de bal door. Jimenez Ortiz met een sublieme pass. Chamrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Nankatsu83 8:0

68e minuut.
Brunat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schuster de bal. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz geeft een lange en hoge pass. Troppa kopt de bal weg. Mbom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Del Piero passt de bal met de wreef. Siciliani geeft de bal voor. Chamrada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Nankatsu83 9:0

77e minuut.
Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Rogala rent richting de bal. Rogala geeft een lange en hoge pass. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... Mbom bokst de bal weg.

88e minuut.
Schuster verovert de bal door een tackle van achteren. Brunat rent richting de bal. Brunat met een sublieme pass. bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi schiet op doel. Mbom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Nankatsu83 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 39%, Nankatsu83 61%.
Stuttgarter Kickers - Nankatsu83 10:0