Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Köln BSG Traktor Torgau
Normal Tactiek brrrr
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 36.9
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Peron trapt de bal weg van het doel. Stegaru kopt de bal weg. Maisel probeert de bal aan de voet te houden. Truie rent richting de bal. Truie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Neubarth passt de bal in één keer door. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru met een sublieme pass. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Neubarth is nu in balbezit. Janeczko rent richting de bal. Janeczko met een sublieme pass. Truie is nu in balbezit. Truie schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie passt de bal zonder na te denken. Janeczko speelt de bal door. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Neubarth heeft problemen om de bal te vangen. Janeczko rent richting de bal. Janeczko geeft de bal voor. Truie rent richting de bal. Truie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Albertz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko onderschept slim de pass. Janeczko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Truie de bal. Truie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Janeczko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko onderschept slim de pass. Janeczko geeft de bal voor. Truie maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - BSG Traktor Torgau 0:1

27e minuut.
Maisel probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Segen met een snelle inworp. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru geeft de bal voor. Daar is Peron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truie is nu in balbezit. Truie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zanazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko rent richting de bal. Neubarth verovert de bal door een tackle van achteren. Zanazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Truie passt de bal zonder na te denken. Janeczko is nu in balbezit. Janeczko geeft een hoge lob. Peron heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Neubarth passt de bal met de wreef. Peron probeert de bal aan de voet te houden. Bambrowski speelt de bal door. Truie is nu in balbezit. Truie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - BSG Traktor Torgau 0:2

39e minuut.
Janeczko is nu in balbezit. Janeczko probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski schiet op doel. Domagalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - BSG Traktor Torgau 0:3

42e minuut.
Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Truie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albertz is nu in balbezit. Truie verovert de bal door een tackle van achteren. Truie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Segen passt de bal zonder na te denken. Bambrowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Truie de bal. Truie draait met de bal, schiet en ... Domagalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - BSG Traktor Torgau 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köln 76%, BSG Traktor Torgau 24%.
1.FC Köln - BSG Traktor Torgau 0:4

50e minuut.
Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski speelt de bal door. Stegaru probeert naar een medespeler te passen. Truie rent richting de bal. Truie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - BSG Traktor Torgau 0:5

51e minuut.
Truie verovert de bal door een tackle van achteren. Truie speelt de bal door. Neubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko onderschept slim de pass. Janeczko geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bambrowski springt en kopt de bal. Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - BSG Traktor Torgau 0:6

56e minuut.
Segen met de inworp. Stegaru geeft een hoge lob. Janeczko geeft de bal voor. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Janeczko geeft de bal voor. Segen bereikt de bal nog maar net als eerste. Segen probeert naar een medespeler te passen. Zanazzi is nu in balbezit. Zanazzi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Zanazzi onderschept slim de pass. Zanazzi probeert naar een medespeler te passen. Janeczko rent richting de bal. Janeczko geeft een lange en hoge pass. Truie springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - BSG Traktor Torgau 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köln 70%, BSG Traktor Torgau 30%.
1.FC Köln - BSG Traktor Torgau 0:7