Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Lyon 1902 Junkies1910
352 Tactiek 4-5-1
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 25
formidabel Schieten slecht
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


15e minuut.
Semeraro onderschept slim de pass. Semeraro speelt de bal door. Klungelig pakt Orrico de bal. Orrico passt de bal zonder na te denken. Guianês geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Junkies1910 1:0

24e minuut.
Gahrenfeld probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jannasch rent richting de bal. Jannasch geeft de bal voor. Xiuyuan krijgt zijn hoofd ertegen. Riegelsberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Juniadi verovert de bal door een tackle van achteren. Juniadi geeft een lange en hoge pass. Jannasch krijgt zijn hoofd ertegen. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Junkies1910 2:0

34e minuut.
Daar is Pichlmaier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juniadi speelt de bal door. Guianês heeft problemen om de bal te vangen. Guianês probeert naar een medespeler te passen. Jannasch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Allwicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Allwicher geeft de bal voor. Jandl kopt de bal weg. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Junkies1910 3:0

38e minuut.
Juniadi rent richting de bal. Juniadi passt de bal zonder na te denken. Guianês heeft problemen om de bal te vangen. Guianês geeft een lange en hoge pass. Xiuyuan springt en kopt de bal. Riegelsberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Guianês bereikt de bal nog maar net als eerste. Guianês passt de bal in één keer door. Juniadi probeert naar een medespeler te passen. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Semeraro kan de bal niet met de borst controleren. Malek onderschept slim de pass. Orrico geeft een lange en hoge pass. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Riegelsberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Junkies1910 4:0

45e minuut.
Ascherl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 18%, Junkies1910 82%.
Olympique Lyon 1902 - Junkies1910 4:0

49e minuut.
Riegelsberg trapt de bal weg. Juniadi kopt de bal weg. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Riegelsberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Junkies1910 5:0

52e minuut.
Pichlmaier met een sublieme pass. Allwicher is nu in balbezit. Allwicher passt de bal zonder na te denken. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Westphal passt de bal zonder na te denken. Semeraro is nu in balbezit. Semeraro geeft een hoge lob. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Junkies1910 6:0

61e minuut.
Jannasch passt de bal met de wreef. Guianês rent richting de bal. Guianês passt de bal in één keer door. Leguner geeft de bal voor. Xiuyuan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Junkies1910 7:0

63e minuut.
Fauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauser geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semeraro met een snelle inworp. Juniadi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jannasch rent richting de bal. Jannasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Junkies1910 8:0

65e minuut.
Nahlik rent richting de bal. Guianês rent richting de bal. Guianês geeft een lange en hoge pass. Jannasch rent richting de bal. Jannasch schiet op doel. Riegelsberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guianês zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Xiuyuan de bal. Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch haalt uit met een fantastische trap. Riegelsberg bokst de bal weg.

67e minuut.
Jandl kopt de bal weg. Daar is Jannasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jannasch passt de bal zonder na te denken. Guianês is nu in balbezit. Guianês geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Junkies1910 9:0

68e minuut.
Mauer met een sublieme pass. Ascherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kronenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronenberg passt de bal zonder na te denken. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch geeft een hoge lob. Xiuyuan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Orrico onderschept slim de pass. Orrico geeft de bal voor. Cesar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Junkies1910 10:0

80e minuut.
Jandl onderschept slim de pass. Jandl geeft een lange en hoge pass. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Junkies1910 11:0

82e minuut.
Pichlmaier passt de bal met de wreef. Juniadi speelt de bal door. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Pichlmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmaier geeft een hoge lob. Leguner speelt de bal door. Daar is Jandl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juniadi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 23%, Junkies1910 77%.
Olympique Lyon 1902 - Junkies1910 11:0