Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Konstanz 06 1040ALIVE
4222neu Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 16.7
adequate Schieten weak
good Passen hopeless
adequate Verdedigen hopeless


1e minuut.
Kulas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Andres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres onderschept slim de pass. Andres haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Schößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas onderschept slim de pass. Kulas passt de bal in één keer door. Jürgensmeyer is nu in balbezit. Jürgensmeyer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Weilbächer rent richting de bal. Weilbächer passt de bal met de wreef. Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert geeft een hoge lob. Jürgensmeyer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1040ALIVE 1:0

14e minuut.
Pinkert verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkert geeft de bal voor. Langendorf heeft problemen om de bal te vangen. Jürgensmeyer is nu in balbezit. Jürgensmeyer haalt uit met een fantastische trap. Fänger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Andres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andres geeft de bal voor. Willmer probeert de bal aan de voet te houden. Jürgensmeyer rent richting de bal. Jürgensmeyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pavlyukh geeft de bal voor. Willmer kopt de bal weg. Kulas probeert naar een medespeler te passen. Jürgensmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürgensmeyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Eisvogel probeert de bal met de borst te controleren. Jürgensmeyer is nu in balbezit. Eisvogel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jürgensmeyer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andres legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Fänger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1040ALIVE 2:0

31e minuut.
Pinkert verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkert passt de bal met de wreef. Jürgensmeyer heeft problemen om de bal te vangen. Jürgensmeyer haalt uit met een fantastische trap. Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1040ALIVE 3:0

34e minuut.
Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisvogel speelt de bal door. Schößler rent richting de bal. Jürgensmeyer onderschept slim de pass. Jürgensmeyer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Weilbächer geeft een hoge lob. Jürgensmeyer probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Langendorf de bal onder controle te krijgen. Pinkert geeft een hoge lob. Andres springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 22%, 1040ALIVE 78%.
Fortuna Konstanz 06 - 1040ALIVE 3:0

53e minuut.
Langendorf heeft problemen om de bal te vangen. Kulas onderschept slim de pass. Kulas probeert naar een medespeler te passen. Andres rent richting de bal. Andres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Willmer geeft een lange en hoge pass. Lobo geeft een hoge lob. Kulas rent richting de bal. Jürgensmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürgensmeyer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jürgensmeyer is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Schößler is nu in balbezit. Pinkert onderschept slim de pass. Pinkert probeert naar een medespeler te passen. Jürgensmeyer rent richting de bal. Jürgensmeyer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pinjatić is nu in balbezit. Pinjatić geeft een hoge lob. Jürgensmeyer kopt de bal weg. Daar is Andres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andres draait met de bal, schiet en ... Fänger bokst de bal weg.

73e minuut.
Jell geeft de bal voor. Inworp. Pavlyukh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andres rent richting de bal. Andres geeft een hoge lob. Fänger bokst de bal weg.

75e minuut.
Andres kopt de bal weg. Daar is Langendorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jürgensmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürgensmeyer schiet op doel. Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Andres geeft een lange en hoge pass. Pinkert is nu in balbezit. Pinkert geeft een hoge lob. Jürgensmeyer is nu in balbezit. Jürgensmeyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1040ALIVE 4:0

83e minuut.
Klungelig pakt Jell de bal. Andres onderschept slim de pass. Andres probeert naar een medespeler te passen. Kulas heeft problemen om de bal te vangen. Kulas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Langendorf geeft een lange en hoge pass. Weilbächer rent richting de bal. Weilbächer probeert naar een medespeler te passen. Jürgensmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürgensmeyer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jürgensmeyer onderschept slim de pass. Jürgensmeyer draait met de bal, schiet en ... Langendorf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andres is nu in balbezit. Andres geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 12%, 1040ALIVE 88%.
Fortuna Konstanz 06 - 1040ALIVE 4:0