Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1040ALIVE Fortuna Konstanz 06
Normal Tactiek 4222neu
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 45.1
weak Schieten adequate
hopeless Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


11e minuut.
Pinkert verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkert geeft een hoge lob. Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu haalt uit met een fantastische trap. Fänger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Urbanek is nu in balbezit. Pavlyukh verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlyukh geeft een hoge lob. Cârstoiu rent richting de bal. Cârstoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pavlyukh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andres met een sublieme pass. Fiel probeert naar een medespeler te passen. Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Fortuna Konstanz 06 0:1

26e minuut.
Pinjatić is nu in balbezit. Pinjatić passt de bal in één keer door. Fiel met een sublieme pass. Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pinjatić speelt de bal door. Daar is Pisot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisot probeert naar een medespeler te passen. Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Fortuna Konstanz 06 0:2

31e minuut.
Daar is Andres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andres met een sublieme pass. Fiel rent richting de bal. Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Fortuna Konstanz 06 0:3

32e minuut.
Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu passt de bal in één keer door. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres haalt uit met een fantastische trap. Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Willmer geeft de bal voor. Brettschneider rent richting de bal. Met opzet legt Fiel zijn tegenspeler op de grond. Fiel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1040ALIVE 84%, Fortuna Konstanz 06 16%.
1040ALIVE - Fortuna Konstanz 06 0:3

50e minuut.
Pinjatić probeert naar een medespeler te passen. Fiel geeft een hoge lob. Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu haalt uit met een fantastische trap. Langendorf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fänger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Fortuna Konstanz 06 0:4

58e minuut.
Pinjatić passt de bal in één keer door. Pinkert is nu in balbezit. Pinkert passt de bal in één keer door. Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cârstoiu passt de bal met de wreef. Fiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiel met een sublieme pass. Andres heeft problemen om de bal te vangen. Andres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pinkert speelt de bal door. Cârstoiu rent richting de bal. Cârstoiu met een sublieme pass. Andres rent richting de bal. Andres draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pien is nu in balbezit. Fiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fiel speelt de bal door. Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu schiet op doel. Fänger bokst de bal weg. Andres heeft problemen om de bal te vangen. Fiel speelt de bal door. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pinkert rent richting de bal. Pinkert met een sublieme pass. Pinjatić is nu in balbezit. Pinjatić geeft de bal voor. Cârstoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - Fortuna Konstanz 06 0:5

88e minuut.
Andres schiet op doel. Willmer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brettschneider de bal. Pinkert rent richting de bal. Pinkert geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1040ALIVE 81%, Fortuna Konstanz 06 19%.
1040ALIVE - Fortuna Konstanz 06 0:5