Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSG Traktor Torgau C Hancity United Vollspann Winke
brrrr Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Segen kopt de bal weg. Zanazzi is nu in balbezit. Zanazzi probeert naar een medespeler te passen. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - C Hancity United Vollspann Winke 1:0

11e minuut.
Bambrowski probeert naar een medespeler te passen. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners rent richting de bal. Tuptyński onderschept slim de pass. Tuptyński draait met de bal, schiet en ... Kaffka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - C Hancity United Vollspann Winke 2:0

16e minuut.
Janeczko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rakar komt het veld opgelopen. Murphy met de inworp. Truie heeft problemen om de bal te vangen. Truie geeft een lange en hoge pass. Vintz heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Schuppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski onderschept slim de pass. Bambrowski speelt de bal door. Tuptyński heeft problemen om de bal te vangen. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaffka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Segen zal de hoekschop nemen. Vintz kan de bal niet met de borst controleren. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - C Hancity United Vollspann Winke 3:0

29e minuut.
Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski geeft de bal voor. Tuptyński heeft problemen om de bal te vangen. Tuptyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - C Hancity United Vollspann Winke 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 29%, C Hancity United Vollspann Winke 71%.
BSG Traktor Torgau - C Hancity United Vollspann Winke 4:0

46e minuut.
Gackenheimer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sollngriesbach komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Schröder probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Segen de bal. Segen geeft een hoge lob. Rakar is nu in balbezit. Rakar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sollngriesbach geeft een hoge lob. Daar is Bambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski probeert naar een medespeler te passen. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kaffka met een harde bal richting middenveld. Truie kopt de bal weg. Schuppan heeft problemen om de bal te vangen. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kaltz probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Segen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanazzi rent richting de bal. Zanazzi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 19%, C Hancity United Vollspann Winke 81%.
BSG Traktor Torgau - C Hancity United Vollspann Winke 4:0