Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nankatsu83 BSG Traktor Torgau
Normal Tactiek brrrr
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Tojal passt de bal zonder na te denken. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gutsfeld kopt de bal weg. Truie rent richting de bal. Dremm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dremm krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Bambrowski probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schuster. Bambrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Segen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tuptyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Mbom bokst de bal weg.

8e minuut.
Tuptyński is nu in balbezit. Wiedmann verovert de bal door een tackle van achteren. Wiedmann speelt de bal door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Mbom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Truie passt de bal met de wreef. Gutsfeld rent richting de bal. Tuptyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tuptyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu83 - BSG Traktor Torgau 0:1

17e minuut.
Zanazzi rent richting de bal. Zanazzi geeft de bal voor. Daar is von Boden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu83 - BSG Traktor Torgau 0:2

20e minuut.
Zanazzi onderschept slim de pass. Zanazzi probeert naar een medespeler te passen. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu83 - BSG Traktor Torgau 0:3

25e minuut.
Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski onderschept slim de pass. Bambrowski speelt de bal door. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu83 - BSG Traktor Torgau 0:4

28e minuut.
Zanazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Zanazzi met een sublieme pass. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap. Mbom maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zanazzi probeert naar een medespeler te passen. Segen rent richting de bal. Segen geeft de bal voor. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zanazzi kopt de bal weg. Daar is Schuster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski met een sublieme pass. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński schiet op doel. Mbom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mbom met een harde bal richting middenveld. Truie kopt de bal weg. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap. Mbom bokst de bal weg. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap. Mbom bokst de bal weg.

45e minuut.
Bambrowski onderschept slim de pass. Bambrowski geeft een hoge lob. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu83 - BSG Traktor Torgau 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nankatsu83 87%, BSG Traktor Torgau 13%.
Nankatsu83 - BSG Traktor Torgau 0:5

48e minuut.
Wiedmann passt de bal in één keer door. Zanazzi probeert naar een medespeler te passen. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński schiet op doel. Mbom maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mbom trapt de bal weg. Truie kopt de bal weg. Janeczko is nu in balbezit. Janeczko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gutsfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko onderschept slim de pass. Janeczko met een sublieme pass. Daar is Tuptyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuptyński schiet op doel. Mbom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Janeczko is nu in balbezit. Janeczko geeft een hoge lob. Dremm heeft problemen om de bal te vangen. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński schiet op doel. Mbom bokst de bal weg.

57e minuut.
Wiedmann is nu in balbezit. Truie onderschept slim de pass. Truie met een sublieme pass. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zanazzi onderschept slim de pass. Zanazzi speelt de bal door. Truie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tuptyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuptyński draait met de bal, schiet en ... Mbom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu83 - BSG Traktor Torgau 0:6

64e minuut.
Zanazzi passt de bal met de wreef. Truie rent richting de bal. Truie probeert naar een medespeler te passen. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Truie kopt de bal weg. Daar is Tuptyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Troppa. Troppa krijgt een gele kaart. Tuptyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Truie wilt de vrije trap nemen. Wiedmann probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Truie met een sublieme pass. Tuptyński rent richting de bal. Met opzet legt von Boden zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, von Boden moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! von Boden schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tuptyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Truie neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Truie onderschept slim de pass. Truie met een sublieme pass. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Mbom maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu83 - BSG Traktor Torgau 0:7

78e minuut.
Janeczko rent richting de bal. Janeczko met een sublieme pass. Bambrowski speelt de bal door. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński speelt de bal door. Janeczko speelt de bal door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Mbom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Murphy passt de bal zonder na te denken. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko geeft de bal voor. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Segen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Murphy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janeczko is nu in balbezit. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński schiet op doel. Mbom bokst de bal weg.

86e minuut.
Tuptyński passt de bal zonder na te denken. Bambrowski rent richting de bal. Zanazzi speelt de bal door. Daar is Truie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truie geeft een hoge lob. Paal! Bambrowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu83 - BSG Traktor Torgau 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nankatsu83 85%, BSG Traktor Torgau 15%.
Nankatsu83 - BSG Traktor Torgau 0:8