Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stuttgarter Kickers 1.FC Köln
4-3-3 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cárdenas met een snelle inworp. Palkó rent richting de bal. Palkó draait met de bal, schiet en ... Greavu maakt een snoekduik en kopt de bal. Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Leniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leniov geeft de bal voor. Daar is Neubarth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Del Piero onderschept slim de pass. Del Piero passt de bal zonder na te denken. Fleck rent richting de bal. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - 1.FC Köln 1:0

31e minuut.
Osipowicz kopt de bal weg. Leniov is nu in balbezit. Fleck schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fleck krijgt een gele kaart. Leniov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Zárate kopt de bal weg. Greavu rent richting de bal. Neubarth probeert naar een medespeler te passen. Palkó rent richting de bal. Palkó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Del Piero verovert de bal door een tackle van achteren. Del Piero probeert naar een medespeler te passen. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate rent richting de bal. Zárate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Del Piero de bal. Greavu rent richting de bal. Greavu probeert naar een medespeler te passen. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Albertz bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero onderschept slim de pass. Del Piero met een sublieme pass. Zárate is nu in balbezit. Zárate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 28%, 1.FC Köln 72%.
Stuttgarter Kickers - 1.FC Köln 1:0

52e minuut.
Neubarth met de inworp. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu passt de bal met de wreef. Palkó rent richting de bal. Palkó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Leniov verovert de bal door een tackle van achteren. Greavu is nu in balbezit. Greavu passt de bal zonder na te denken. Zárate is nu in balbezit. Zárate draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Szillo de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Piero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Greavu is nu in balbezit. Greavu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - 1.FC Köln 2:0

75e minuut.
Leniov geeft een lange en hoge pass. Maisel heeft problemen om de bal te vangen. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Del Piero passt de bal met de wreef. Greavu rent richting de bal. Greavu passt de bal met de wreef. Palkó rent richting de bal. Palkó schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 26%, 1.FC Köln 74%.
Stuttgarter Kickers - 1.FC Köln 2:0