Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Köln Stuttgarter Kickers
Normal Tactiek 4-3-3
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 36.4
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Osipowicz met een sublieme pass. Daar is Zárate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymaniak rent richting de bal. Zárate onderschept slim de pass. Zárate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Del Piero passt de bal met de wreef. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate speelt de bal door. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Szymaniak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Piero met de inworp. Zárate heeft problemen om de bal te vangen. Zárate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domagalski trapt de bal weg van het doel. Del Piero kopt de bal weg. Zárate is nu in balbezit. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leniov met een snelle inworp. Brunat speelt de bal door. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Maisel probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leniov met een snelle inworp. Brunat is nu in balbezit. Brunat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ismain rent richting de bal. Ismain passt de bal in één keer door. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat is nu in balbezit. Brunat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi draait met de bal, schiet en ... Domagalski bokst de bal weg.

34e minuut.
Szymaniak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Piero met een snelle inworp. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fleck rent richting de bal. Leniov onderschept slim de pass. Leniov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zárate de bal. Zárate haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Stuttgarter Kickers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köln 71%, Stuttgarter Kickers 29%.
1.FC Köln - Stuttgarter Kickers 0:1

46e minuut.
Veiga komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Leniov passt de bal met de wreef. Siciliani speelt de bal door. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat heeft problemen om de bal te vangen. Brunat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Stuttgarter Kickers 0:2

52e minuut.
Fleck rent richting de bal. bin Al Rasibi onderschept slim de pass. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga haalt uit met een fantastische trap. Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Jimenez Ortiz passt de bal met de wreef. Leniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leniov passt de bal met de wreef. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fleck is nu in balbezit. Leniov verovert de bal door een tackle van achteren. Leniov passt de bal met de wreef. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Veiga rent richting de bal. Szymaniak is nu in balbezit. Veiga begaat een overtreding. Szymaniak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szymaniak kan niet meer verder spelen. Ehlers komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Veiga rent richting de bal. Veiga passt de bal zonder na te denken. Brunat rent richting de bal. Brunat draait met de bal, schiet en ... Peron probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Del Piero rent richting de bal. Del Piero speelt de bal door. bin Al Rasibi rent richting de bal. Veiga heeft problemen om de bal te vangen. Veiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Stuttgarter Kickers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köln 71%, Stuttgarter Kickers 29%.
1.FC Köln - Stuttgarter Kickers 0:3