Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1040ALIVE BSG Traktor Torgau
Normal Tactiek brrrr
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 32.5
slecht Schieten redelijk
hopeloos Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Pade rent richting de bal. Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru passt de bal in één keer door. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - BSG Traktor Torgau 0:1

7e minuut.
Fahnder geeft de bal voor. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski probeert naar een medespeler te passen. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap. Fänger bokst de bal weg.

12e minuut.
Daar is Bambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski passt de bal met de wreef. Stegaru rent richting de bal. Stegaru schiet op doel. Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Schößler de bal onder controle te krijgen. Tuptyński is nu in balbezit. Schößler onderschept slim de pass. Truie verovert de bal door een tackle van achteren. Truie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - BSG Traktor Torgau 0:2

18e minuut.
Stegaru geeft een hoge lob. Willmer kopt de bal weg. Truie is nu in balbezit. Truie haalt uit met een fantastische trap. Eisvogel probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

22e minuut.
Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski met een sublieme pass. Langendorf rent richting de bal. Tuptyński onderschept slim de pass. Tuptyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Truie rent richting de bal. Truie geeft de bal voor. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - BSG Traktor Torgau 0:3

36e minuut.
Zanazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Zanazzi met een sublieme pass. Willmer rent richting de bal. Tuptyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru geeft een lange en hoge pass. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Fänger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - BSG Traktor Torgau 0:4

42e minuut.
Langendorf geeft de bal voor. Tojal heeft problemen om de bal te vangen. Tojal passt de bal met de wreef. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - BSG Traktor Torgau 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1040ALIVE 82%, BSG Traktor Torgau 18%.
1040ALIVE - BSG Traktor Torgau 0:5

49e minuut.
Murphy geeft een hoge lob. Daar is Bambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski geeft een hoge lob. Daar is Tuptyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuptyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Langendorf geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eisvogel de bal. Truie rent richting de bal. Truie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - BSG Traktor Torgau 0:6

55e minuut.
Segen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski geeft een hoge lob. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - BSG Traktor Torgau 0:7

64e minuut.
Murphy rent richting de bal. Murphy passt de bal in één keer door. Pade rent richting de bal. Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zanazzi is nu in balbezit. Eisvogel onderschept slim de pass. Eisvogel met een sublieme pass. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pien is nu in balbezit. Zanazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Zanazzi speelt de bal door. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - BSG Traktor Torgau 0:8

72e minuut.
Truie kopt de bal weg. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński passt de bal in één keer door. Daar is Bambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski schiet op doel. Fänger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Pien de bal onder controle te krijgen. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Schößler is nu in balbezit. Truie is nu in balbezit. Truie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fahnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahnder geeft een hoge lob. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski schiet op doel. Fänger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1040ALIVE - BSG Traktor Torgau 0:9

81e minuut.
Pade rent richting de bal. Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Tuptyński de bal. Tuptyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Fänger trapt de bal weg van het doel. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski geeft een hoge lob. Fänger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1040ALIVE 76%, BSG Traktor Torgau 24%.
1040ALIVE - BSG Traktor Torgau 0:9