Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSG Traktor Torgau 1040ALIVE
brrrr Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 15.9
redelijk Schieten slecht
matig Passen hopeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Tojal passt de bal in één keer door. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Truie passt de bal zonder na te denken. Bambrowski rent richting de bal. Jell verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru onderschept slim de pass. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie schiet op doel. Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - 1040ALIVE 1:0

10e minuut.
Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Schößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie verovert de bal door een tackle van achteren. Truie schiet op doel. Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - 1040ALIVE 2:0

10e minuut.
Fahnder geeft een lange en hoge pass. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko met een sublieme pass. Truie is nu in balbezit. Truie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pade rent richting de bal. Pade geeft de bal voor. Murphy kopt de bal weg. Daar is Truie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Langendorf rent richting de bal. Truie onderschept slim de pass. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski met een sublieme pass. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - 1040ALIVE 3:0

16e minuut.
Truie is nu in balbezit. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie schiet op doel. Fänger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Langendorf geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Murphy zal de hoekschop nemen. Fänger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Truie de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - 1040ALIVE 4:0

23e minuut.
Daar is Fahnder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brettschneider is nu in balbezit. Brettschneider met een sublieme pass. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pien kopt de bal weg. Zanazzi is nu in balbezit. Schößler maakt een afschuwelijke overtreding. Schößler is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zanazzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Stegaru met een snel genomen vrije trap. Daar is Langendorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truie is nu in balbezit. Truie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - 1040ALIVE 5:0

34e minuut.
Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie onderschept slim de pass. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie rent richting de bal. Truie haalt uit met een fantastische trap. Fänger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Murphy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanazzi met een sublieme pass. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie haalt uit met een fantastische trap. Langendorf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Janeczko zal de hoekschop nemen. Bambrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Fänger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Truie rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - 1040ALIVE 6:0

38e minuut.
Truie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lee komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Stegaru geeft de bal voor. Lee kan de bal niet met de borst controleren. Janeczko is nu in balbezit. Janeczko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - 1040ALIVE 7:0

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fänger trapt de bal weg. Stegaru speelt de bal door. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Stegaru is nu in balbezit. Stegaru passt de bal met de wreef. Zanazzi met een sublieme pass. Lee rent richting de bal. Lee draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Janeczko is nu in balbezit. Janeczko haalt uit met een fantastische trap. Fänger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - 1040ALIVE 8:0

45e minuut.
Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski speelt de bal door. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ... Langendorf heeft problemen om de bal te vangen. Fänger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 26%, 1040ALIVE 74%.
BSG Traktor Torgau - 1040ALIVE 8:0

49e minuut.
Janeczko met een sublieme pass. Willmer rent richting de bal. Lee onderschept slim de pass. Lee haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Janeczko geeft een hoge lob. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Langendorf is nu in balbezit. Zanazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Zanazzi passt de bal met de wreef. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fänger met een harde bal richting middenveld. Stegaru met een sublieme pass. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Eisvogel rent richting de bal. Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru geeft een hoge lob. Lee springt en kopt de bal. Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - 1040ALIVE 9:0

56e minuut.
Murphy rent richting de bal. Murphy passt de bal zonder na te denken. Eisvogel met een sublieme pass. Klungelig pakt Lee de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Segen onderschept slim de pass. Segen geeft een lange en hoge pass. Lee is nu in balbezit. Lee schiet op doel. Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Lee heeft problemen om de bal te vangen. Jell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski onderschept slim de pass. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Langendorf geeft de bal voor. Kotwicz is nu in balbezit. Kotwicz geeft een hoge lob. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski passt de bal in één keer door. Janeczko speelt de bal door. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Willmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Lee rent richting de bal. Lee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Willmer heeft problemen om de bal te vangen. Lee rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Stegaru is nu in balbezit. Stegaru geeft een hoge lob. Langendorf heeft problemen om de bal te vangen. Lee rent richting de bal. Lee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 18%, 1040ALIVE 82%.
BSG Traktor Torgau - 1040ALIVE 9:0