Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C Hancity United Vollspann Winke Fortuna Konstanz 06
Normal Tactiek 4222neu
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 47.1
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Andres onderschept slim de pass. Andres probeert naar een medespeler te passen. Jürgensmeyer heeft problemen om de bal te vangen. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas haalt uit met een fantastische trap. Kaffka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Penners heeft problemen om de bal te vangen. Kaffka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Pinkert speelt de bal door. Kulas is nu in balbezit. Kulas met een sublieme pass. Klungelig pakt Jürgensmeyer de bal. Jürgensmeyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C Hancity United Vollspann Winke - Fortuna Konstanz 06 0:1

10e minuut.
Kulas probeert naar een medespeler te passen. Vintz heeft problemen om de bal te vangen. Jürgensmeyer is nu in balbezit. Jürgensmeyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C Hancity United Vollspann Winke - Fortuna Konstanz 06 0:2

13e minuut.
Pinkert geeft een lange en hoge pass. Vintz kopt de bal weg. Kulas probeert naar een medespeler te passen. Jürgensmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürgensmeyer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C Hancity United Vollspann Winke - Fortuna Konstanz 06 0:3

14e minuut.
Andres met een sublieme pass. Kulas rent richting de bal. Kulas passt de bal met de wreef. Jürgensmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürgensmeyer draait met de bal, schiet en ... Kaffka bokst de bal weg. Andres rent richting de bal. Andres haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Pinkert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weilbächer bereikt de bal nog maar net als eerste. Weilbächer met een sublieme pass. Jürgensmeyer is nu in balbezit. Jürgensmeyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pinjatić is nu in balbezit. Pinjatić passt de bal zonder na te denken. Kulas probeert naar een medespeler te passen. Jürgensmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürgensmeyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Andres rent richting de bal. Andres passt de bal met de wreef. Kulas is nu in balbezit. Jürgensmeyer rent richting de bal. Jürgensmeyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C Hancity United Vollspann Winke 81%, Fortuna Konstanz 06 19%.
C Hancity United Vollspann Winke - Fortuna Konstanz 06 0:3

50e minuut.
Pavlyukh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andres speelt de bal door. Kulas met een sublieme pass. Jürgensmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürgensmeyer haalt uit met een fantastische trap. Kaffka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C Hancity United Vollspann Winke - Fortuna Konstanz 06 0:4

51e minuut.
Weilbächer verovert de bal door een tackle van achteren. Weilbächer geeft een hoge lob. Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres verovert de bal door een tackle van achteren. Andres geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Lobo geeft een hoge lob. Jürgensmeyer kopt de bal weg. Penners probeert de bal aan de voet te houden. Andres rent richting de bal. Andres draait met de bal, schiet en ... Kaffka bokst de bal weg.

66e minuut.
Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas probeert naar een medespeler te passen. Jürgensmeyer rent richting de bal. Jürgensmeyer haalt uit met een fantastische trap. Vintz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pavlyukh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jürgensmeyer rent richting de bal. Jürgensmeyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Andres geeft de bal voor. Weilbächer rent richting de bal. Weilbächer passt de bal met de wreef. Daar is Kulas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Weilbächer de bal. Andres is nu in balbezit. Andres draait met de bal, schiet en ... Penners probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C Hancity United Vollspann Winke - Fortuna Konstanz 06 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C Hancity United Vollspann Winke 75%, Fortuna Konstanz 06 25%.
C Hancity United Vollspann Winke - Fortuna Konstanz 06 0:5