Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Konstanz 06 Nankatsu83
4222neu Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 16.7
uitstekend Schieten slecht
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Pavlyukh passt de bal met de wreef. Pinkert heeft problemen om de bal te vangen. Pinkert geeft de bal voor. Andres rent richting de bal. Andres schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 1:0

6e minuut.
Gutsfeld rent richting de bal. Gutsfeld geeft een hoge lob. Andres heeft problemen om de bal te vangen. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pavlyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyukh met een sublieme pass. Fiel probeert naar een medespeler te passen. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bulajski onderschept slim de pass. Bulajski met een sublieme pass. Pinkert geeft een lange en hoge pass. Andres is nu in balbezit. Andres draait met de bal, schiet en ... Mbom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 2:0

12e minuut.
Troppa is nu in balbezit. Polakovič verovert de bal door een tackle van achteren. Polakovič passt de bal met de wreef. Andres is nu in balbezit. Andres haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Fiel rent richting de bal. Fiel passt de bal in één keer door. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič schiet op doel. Gutsfeld probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 3:0

18e minuut.
Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert met een sublieme pass. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Mbom maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 4:0

20e minuut.
Andres met een sublieme pass. Daar is Fiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiel probeert naar een medespeler te passen. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič schiet op doel. Mbom bokst de bal weg. Andres rent richting de bal. Andres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 5:0

22e minuut.
Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres verovert de bal door een tackle van achteren. Andres probeert naar een medespeler te passen. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič schiet op doel. Mbom bokst de bal weg.

23e minuut.
Pavlyukh kopt de bal weg. Fiel probeert naar een medespeler te passen. Troppa rent richting de bal. Pinkert verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkert geeft een hoge lob. Mbom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt von Boden de bal. Polakovič rent richting de bal. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 6:0

25e minuut.
Pavlyukh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jenning is nu in balbezit. Weilbächer onderschept slim de pass. Weilbächer geeft een hoge lob. Polakovič krijgt zijn hoofd ertegen. Mbom bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 7:0

28e minuut.
Weilbächer probeert naar een medespeler te passen. Pinkert rent richting de bal. Pinkert met een sublieme pass. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pavlyukh is nu in balbezit. Pavlyukh geeft een hoge lob. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gutsfeld de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 8:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinkert met de inworp. Ettengruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič onderschept slim de pass. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 9:0

34e minuut.
Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert passt de bal met de wreef. Fiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiel geeft een hoge lob. Polakovič is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Andres speelt de bal door. Gutsfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič onderschept slim de pass. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Mbom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 10:0

40e minuut.
Daar is Andres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutsfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič onderschept slim de pass. Polakovič schiet op doel. Mbom maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 11:0

40e minuut.
Polakovič onderschept slim de pass. Andres rent richting de bal. Andres passt de bal in één keer door. Daar is Polakovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič schiet op doel. Mbom bokst de bal weg.

42e minuut.
Pavlyukh geeft een hoge lob. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gutsfeld ... Strafschop! Gutsfeld krijgt een gele kaart. Polakovič is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fiel neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mbom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 12:0

44e minuut.
Pavlyukh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pinkert de bal. Pinkert met een sublieme pass. Daar is Polakovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 21%, Nankatsu83 79%.
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 12:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinkert met de inworp. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 13:0

53e minuut.
Pavlyukh met de inworp. Weilbächer speelt de bal door. Pinkert geeft de bal voor. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 14:0

54e minuut.
Wiedmann speelt de bal door. Daar is Troppa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troppa geeft een lange en hoge pass. Pinkert geeft een lange en hoge pass. Polakovič krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

57e minuut.
Weilbächer passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pinkert de bal onder controle te krijgen. Pinkert geeft de bal voor. Klungelig pakt Polakovič de bal. Polakovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 15:0

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Andres de bal onder controle te krijgen. Andres passt de bal zonder na te denken. Fiel met een sublieme pass. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Mbom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Fiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fiel geeft een hoge lob. Daar is Polakovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 16:0

70e minuut.
Pinkert rent richting de bal. Pinkert geeft een hoge lob. Daar is Wiedmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič schiet op doel. Mbom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Weilbächer met een sublieme pass. Fiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiel speelt de bal door. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. von Boden trapt de bal weg van het doel. Pinkert kopt de bal weg. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pavlyukh rent richting de bal. Pavlyukh passt de bal in één keer door. Andres is nu in balbezit. Andres draait met de bal, schiet en ... von Boden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pavlyukh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wiedmann heeft problemen om de bal te vangen. Fiel is nu in balbezit. Fiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 17:0

83e minuut.
Pinkert onderschept slim de pass. Pinkert passt de bal met de wreef. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič draait met de bal, schiet en ... Mbom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 18:0

86e minuut.
Pinkert met een snelle inworp. Ettengruber is nu in balbezit. Met opzet legt Polakovič zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Polakovič naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Daar is Weilbächer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenning geeft de bal voor. Pinjatić kopt de bal weg. Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert geeft een hoge lob. Mbom bokst de bal weg.

88e minuut.
Pavlyukh heeft problemen om de bal te vangen. Pavlyukh probeert naar een medespeler te passen. Fiel rent richting de bal. Fiel passt de bal zonder na te denken. Weilbächer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 11%, Nankatsu83 89%.
Fortuna Konstanz 06 - Nankatsu83 18:0