Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Köln Olympique Lyon 1902
Normal Tactiek 451
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 44.4
poor Schieten formidable
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Gentner probeert naar een medespeler te passen. Albertz bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:1

2e minuut.
Jannasch geeft een lange en hoge pass. Jandl met een sublieme pass. Semeraro rent richting de bal. Semeraro geeft de bal voor. Xiuyuan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:2

4e minuut.
Albertz met een sublieme pass. Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi passt de bal met de wreef. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Jannasch verovert de bal door een tackle van achteren. Jannasch probeert naar een medespeler te passen. Peron is nu in balbezit. Xiuyuan onderschept slim de pass. Xiuyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:3

7e minuut.
Semeraro heeft problemen om de bal te vangen. Maisel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Semeraro. Maisel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maisel kan niet meer verder spelen. Ismain komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Semeraro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bullerjahn komt het veld opgelopen. Guianês met een snelle inworp. Jannasch probeert naar een medespeler te passen. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Juniadi onderschept slim de pass. Juniadi probeert naar een medespeler te passen. Xiuyuan heeft problemen om de bal te vangen. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Domagalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Bullerjahn geeft de bal voor. Westphal rent richting de bal. Westphal speelt de bal door. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:4

18e minuut.
Jannasch rent richting de bal. Jannasch passt de bal in één keer door. Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:5

20e minuut.
Guianês met een snelle inworp. Jannasch rent richting de bal. Jannasch probeert naar een medespeler te passen. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan schiet op doel. Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:6

23e minuut.
Jannasch is nu in balbezit. Jannasch geeft de bal voor. Juniadi rent richting de bal. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:7

24e minuut.
Iwanow heeft problemen om de bal te vangen. Iwanow passt de bal zonder na te denken. Szymaniak kan de bal niet met de borst controleren. Xiuyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Juniadi heeft problemen om de bal te vangen. Fleck is nu in balbezit. Juniadi onderschept slim de pass. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:8

28e minuut.
Jannasch is nu in balbezit. Jannasch passt de bal met de wreef. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:9

32e minuut.
Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch passt de bal met de wreef. Guianês rent richting de bal. Guianês geeft een lange en hoge pass. Peron kopt de bal weg. Domagalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Szillo kopt de bal weg. Jandl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandl passt de bal in één keer door. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fleck de bal. Jannasch rent richting de bal. Jannasch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Neubarth de bal. Jannasch verovert de bal door een tackle van achteren. Jannasch met een sublieme pass. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:10

41e minuut.
Juniadi verovert de bal door een tackle van achteren. Juniadi passt de bal in één keer door. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:11

42e minuut.
Iwanow rent richting de bal. Iwanow passt de bal zonder na te denken. Fleck probeert de bal aan de voet te houden. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domagalski trapt de bal weg van het doel. Jannasch kopt de bal weg. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köln 89%, Olympique Lyon 1902 11%.
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:12

48e minuut.
Leguner speelt de bal door. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch passt de bal met de wreef. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:13

53e minuut.
Szymaniak geeft de bal voor. Jannasch met een sublieme pass. Peron is nu in balbezit. Xiuyuan onderschept slim de pass. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:14

58e minuut.
Bullerjahn heeft problemen om de bal te vangen. Bullerjahn probeert naar een medespeler te passen. Juniadi controleert de bal met de borst. Juniadi geeft de bal voor. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jannasch speelt de bal door. Klungelig pakt Juniadi de bal. Juniadi met een sublieme pass. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Domagalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Juniadi onderschept slim de pass. Juniadi probeert naar een medespeler te passen. Jannasch probeert naar een medespeler te passen. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:15

71e minuut.
Westphal passt de bal met de wreef. Bullerjahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullerjahn met een sublieme pass. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Guianês speelt de bal door. Gebhart is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leguner. Leguner krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Doeltrap. Pacha met een harde bal richting middenveld. Juniadi kopt de bal weg. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Domagalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xiuyuan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jasiejko komt het veld opgelopen. Bullerjahn met een snelle inworp. Juniadi speelt de bal door. Daar is Jannasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jannasch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Domagalski met een harde bal richting middenveld. Jandl kopt de bal weg. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko draait met de bal, schiet en ... Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:16

85e minuut.
Guianês speelt de bal door. Westphal speelt de bal door. Ismain bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullerjahn verovert de bal door een tackle van achteren. Bullerjahn geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Juniadi met een sublieme pass. Jannasch heeft problemen om de bal te vangen. Jannasch probeert naar een medespeler te passen. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köln 79%, Olympique Lyon 1902 21%.
1.FC Köln - Olympique Lyon 1902 0:17