Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Lyon 1902 1.FC Köln
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 16.8
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi passt de bal zonder na te denken. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan schiet op doel. Domagalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Juniadi speelt de bal door. Semeraro heeft problemen om de bal te vangen. Albertz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Albertz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Albertz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Westphal speelt de bal door. Juniadi rent richting de bal. Juniadi passt de bal in één keer door. Semeraro is nu in balbezit. Semeraro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1.FC Köln 1:0

16e minuut.
Kornout passt de bal zonder na te denken. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan passt de bal met de wreef. Juniadi rent richting de bal. Juniadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Guianês kopt de bal weg. Juniadi heeft problemen om de bal te vangen. Juniadi passt de bal in één keer door. Daar is Xiuyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Semeraro passt de bal zonder na te denken. Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi passt de bal in één keer door. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan schiet op doel. Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Troester geeft een lange en hoge pass. Semeraro maakt een snoekduik en kopt de bal. Szymaniak heeft problemen om de bal te vangen. Semeraro is nu in balbezit. Semeraro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Juniadi kopt de bal weg. Semeraro heeft problemen om de bal te vangen. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Fleck geeft een hoge lob. Guianês probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juniadi speelt de bal door. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1.FC Köln 2:0

26e minuut.
Domagalski met een harde bal richting middenveld. Daar is Iwanow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juniadi speelt de bal door. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi speelt de bal door. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan schiet op doel. Domagalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1.FC Köln 3:0

33e minuut.
Klungelig pakt Cade de bal. Semeraro onderschept slim de pass. Juniadi met een sublieme pass. Xiuyuan is nu in balbezit. Xiuyuan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Troester passt de bal in één keer door. Kornout bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubarth begaat een overtreding. Kornout moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kornout kan niet meer verder spelen. Neubarth geeft een lange en hoge pass. Wirtz komt het veld opgelopen. Juniadi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan schiet op doel. Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1.FC Köln 4:0

43e minuut.
Juniadi geeft een lange en hoge pass. Xiuyuan heeft problemen om de bal te vangen. Peron is nu in balbezit. Xiuyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Troester zal de hoekschop nemen. Domagalski met een sublieme pass. Westphal kopt de bal weg. Daar is Semeraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semeraro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Guianês bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtz probeert naar een medespeler te passen. Juniadi speelt de bal door. Semeraro heeft problemen om de bal te vangen. Semeraro schiet op doel. Domagalski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 18%, 1.FC Köln 82%.
Olympique Lyon 1902 - 1.FC Köln 4:0

54e minuut.
Maisel is nu in balbezit. Xiuyuan onderschept slim de pass. Xiuyuan passt de bal in één keer door. Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1.FC Köln 5:0

57e minuut.
Cade probeert de bal met de borst te controleren. Orrico is nu in balbezit. Orrico passt de bal met de wreef. Juniadi geeft de bal voor. Xiuyuan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Domagalski trapt de bal weg van het doel. Iwanow bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Westphal zijn tegenspeler op de grond. Westphal krijgt een gele kaart. Iwanow roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Iwanow kan niet meer verder spelen. Westphal met een sublieme pass. Penquitt komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi passt de bal in één keer door. Daar is Xiuyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap. Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1.FC Köln 6:0

61e minuut.
Semeraro passt de bal in één keer door. Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi geeft de bal voor. Daar is Xiuyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiuyuan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fleck met de inworp. Xiuyuan met een sublieme pass. Juniadi met een sublieme pass. Semeraro rent richting de bal. Semeraro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1.FC Köln 7:0

68e minuut.
Wirtz met de inworp. Penquitt rent richting de bal. Penquitt speelt de bal door. Semeraro rent richting de bal. Semeraro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Peron rent richting de bal. Peron geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Troester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juniadi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Semeraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1.FC Köln 8:0

76e minuut.
Juniadi geeft een hoge lob. Semeraro is nu in balbezit. Semeraro passt de bal zonder na te denken. Xiuyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gebhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebhart geeft een hoge lob. Troester kopt de bal weg. Semeraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeraro draait met de bal, schiet en ... Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1.FC Köln 9:0

82e minuut.
Juniadi is nu in balbezit. Juniadi schiet op doel. Peron probeert de bal aan de voet te houden. Xiuyuan rent richting de bal. Xiuyuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1.FC Köln 10:0

86e minuut.
Westphal geeft een lange en hoge pass. Semeraro heeft problemen om de bal te vangen. Juniadi geeft de bal voor. Xiuyuan maakt een snoekduik en kopt de bal. Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - 1.FC Köln 11:0

88e minuut.
Guianês rent richting de bal. Guianês passt de bal zonder na te denken. Juniadi met een sublieme pass. Klungelig pakt Xiuyuan de bal. Xiuyuan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Semeraro rent richting de bal. Semeraro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 18%, 1.FC Köln 82%.
Olympique Lyon 1902 - 1.FC Köln 11:0