Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junkies1910 BSG Traktor Torgau
4-5-1 Tactiek brrrr
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 36.2
weak Schieten adequate
weak Passen average
average Verdedigen average


1e minuut.
Tuptyński rent richting de bal. Kronenberg begaat een overtreding. Tuptyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zanazzi met een snel genomen vrije trap. Tuptyński springt en kopt de bal. Riegelsberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Gahrenfeld geeft een hoge lob. Inworp. Murphy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fahnder geeft de bal voor. Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko geeft een hoge lob. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kotwicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kotwicz geeft de bal voor. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junkies1910 - BSG Traktor Torgau 0:1

45e minuut.
Inworp. Nahlik komt het veld opgelopen. Carre komt het veld opgelopen. Ascherl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junkies1910 70%, BSG Traktor Torgau 30%.
Junkies1910 - BSG Traktor Torgau 0:1

50e minuut.
Pantele geeft een hoge lob. Bambrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Fauser de bal. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Klungelig pakt Bambrowski de bal. Bambrowski geeft een hoge lob. Lachner controleert de bal met de borst. Truie is nu in balbezit. Truie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Janeczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janeczko geeft een lange en hoge pass. Riegelsberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junkies1910 - BSG Traktor Torgau 0:2

65e minuut.
Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kronenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junkies1910 - BSG Traktor Torgau 0:3

70e minuut.
Cesar kopt de bal weg. Klungelig pakt Murphy de bal. Murphy probeert naar een medespeler te passen. Segen rent richting de bal. Segen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Murphy rent richting de bal. Murphy geeft de bal voor. Kronenberg heeft problemen om de bal te vangen. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap. Riegelsberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junkies1910 - BSG Traktor Torgau 0:4

84e minuut.
Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahlik is nu in balbezit. Tuptyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tuptyński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Klungelig pakt Bambrowski de bal. Bambrowski probeert naar een medespeler te passen. Kronenberg heeft problemen om de bal te vangen. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie schiet op doel. Riegelsberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Junkies1910 - BSG Traktor Torgau 0:5

89e minuut.
Segen geeft de bal voor. Kronenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronenberg geeft een hoge lob. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junkies1910 64%, BSG Traktor Torgau 36%.
Junkies1910 - BSG Traktor Torgau 0:5