Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stuttgarter Kickers 1040ALIVE
4-3-3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 15.4
redelijk Schieten slecht
matig Passen hopeloos
matig Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Greavu rent richting de bal. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt bin Al Rasibi de bal. bin Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Del Piero speelt de bal door. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu passt de bal zonder na te denken. bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - 1040ALIVE 1:0

11e minuut.
Schößler is nu in balbezit. Del Piero verovert de bal door een tackle van achteren. Del Piero speelt de bal door. bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Pade onderschept slim de pass. Inworp. Del Piero met de inworp. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Zárate met een snelle inworp. Eisvogel is nu in balbezit. Met opzet legt Brunat zijn tegenspeler op de grond. Brunat krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Eisvogel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cárdenas geeft de bal voor. bin Al Rasibi is nu in balbezit. bin Al Rasibi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Langendorf met een harde bal richting middenveld. Del Piero kopt de bal weg. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Jell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Del Piero verovert de bal door een tackle van achteren. Del Piero geeft een hoge lob. Daar is Langendorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunat is nu in balbezit. Brunat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - 1040ALIVE 2:0

30e minuut.
Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat passt de bal zonder na te denken. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Langendorf de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Brunat rent richting de bal. Brunat geeft een lange en hoge pass. Daar is Greavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi schiet op doel. Fänger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu draait met de bal, schiet en ... Fänger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - 1040ALIVE 3:0

34e minuut.
Klungelig pakt Eisvogel de bal. bin Al Rasibi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langendorf. bin Al Rasibi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Greavu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Eisvogel is nu in balbezit. Leniov verovert de bal door een tackle van achteren. Leniov speelt de bal door. Daar is bin Al Rasibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zárate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat passt de bal met de wreef. bin Al Rasibi rent richting de bal. bin Al Rasibi schiet op doel. Fänger bokst de bal weg. Klungelig pakt Langendorf de bal. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - 1040ALIVE 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 18%, 1040ALIVE 82%.
Stuttgarter Kickers - 1040ALIVE 4:0

47e minuut.
Pien met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Piero met een snelle inworp. Greavu is nu in balbezit. Greavu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Urbanek geeft een hoge lob. Del Piero rent richting de bal. Del Piero geeft een lange en hoge pass. Greavu rent richting de bal. Greavu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Zárate passt de bal zonder na te denken. Langendorf is nu in balbezit. bin Al Rasibi is nu in balbezit. bin Al Rasibi geeft een lange en hoge pass. Fänger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Pade rent richting de bal. Pade geeft een lange en hoge pass. Osipowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Schößler de bal. Del Piero geeft een lange en hoge pass. Fänger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brunat rent richting de bal. Brunat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - 1040ALIVE 5:0

68e minuut.
Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate geeft een lange en hoge pass. Greavu rent richting de bal. Greavu draait met de bal, schiet en ... Fänger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Brettschneider geeft de bal voor. Urbanek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gigante do Oeste de bal onder controle te krijgen. Joman rent richting de bal. Joman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 28%, 1040ALIVE 72%.
Stuttgarter Kickers - 1040ALIVE 5:0