Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Lyon 1902 Nankatsu83
451 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Troppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Guianês onderschept slim de pass. Guianês passt de bal in één keer door. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 1:0

4e minuut.
von Boden geeft een hoge lob. Juniadi geeft de bal voor. Daar is Jannasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jannasch haalt uit met een fantastische trap. Mbom maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 2:0

9e minuut.
Gutsfeld rent richting de bal. Gutsfeld passt de bal in één keer door. Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch haalt uit met een fantastische trap. Mbom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 3:0

9e minuut.
Lometsch speelt de bal door. Engels heeft problemen om de bal te vangen. Jannasch onderschept slim de pass. Jannasch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pacha verovert de bal door een tackle van achteren. Pacha geeft een lange en hoge pass. Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch heeft problemen om de bal te vangen. Jannasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Engels rent richting de bal. Jandl verovert de bal door een tackle van achteren. Jandl passt de bal zonder na te denken. Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gutsfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudaka is nu in balbezit. Kudaka schiet op doel. Mbom bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 4:0

24e minuut.
Engels kopt de bal weg. Kornout is nu in balbezit. Kornout geeft een hoge lob. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 5:0

28e minuut.
Andres is nu in balbezit. Westphal verovert de bal door een tackle van achteren. Westphal probeert naar een medespeler te passen. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. von Boden speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Troester passt de bal zonder na te denken. Juniadi rent richting de bal. Juniadi passt de bal in één keer door. Jannasch heeft problemen om de bal te vangen. Jannasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jannasch rent richting de bal. Jannasch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Wiedmann is nu in balbezit. Kudaka onderschept slim de pass. Kudaka passt de bal met de wreef. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 6:0

38e minuut.
Kornout geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Schuster de bal onder controle te krijgen. Kudaka kopt de bal weg. Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kudaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaka geeft een lange en hoge pass. Daar is Jannasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jannasch schiet op doel. von Boden verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

43e minuut.
Westphal met een snelle inworp. Kornout rent richting de bal. Kornout geeft een hoge lob. Daar is Jannasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jannasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 7:0

45e minuut.
Dowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guianês verovert de bal door een tackle van achteren. Guianês passt de bal met de wreef. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 24%, Nankatsu83 76%.
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 8:0

51e minuut.
Kudaka verovert de bal door een tackle van achteren. Kudaka passt de bal zonder na te denken. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 9:0

56e minuut.
Dremm rent richting de bal. Juniadi onderschept slim de pass. Juniadi met een sublieme pass. Jannasch heeft problemen om de bal te vangen. Jannasch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Troester kopt de bal weg. Kudaka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jannasch de bal. Jannasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 10:0

60e minuut.
Pacha probeert naar een medespeler te passen. Kornout bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornout geeft een hoge lob. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kudaka is nu in balbezit. Kudaka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jannasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jannasch schiet op doel. Mbom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 11:0

68e minuut.
Kornout is nu in balbezit. Kornout passt de bal met de wreef. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch draait met de bal, schiet en ... Gutsfeld probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 12:0

71e minuut.
Kornout bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornout geeft een hoge lob. Jannasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch schiet op doel. Mbom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 13:0

73e minuut.
von Boden probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kornout neemt de hoekschop. Jannasch rent richting de bal. Jannasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 14:0

79e minuut.
Troppa kan de bal niet met de borst controleren. Guianês rent richting de bal. Guianês geeft een hoge lob. von Boden rent richting de bal. von Boden geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kornout neemt de hoekschop. Jannasch maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Gutsfeld de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jannasch is nu in balbezit. Kudaka rent richting de bal. von Boden begaat een overtreding. von Boden krijgt een gele kaart. Kudaka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kudaka kan niet meer verder spelen. Wirtz komt het veld opgelopen. Juniadi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jannasch probeert de bal met de borst te controleren. Jannasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 15:0

87e minuut.
Wirtz verovert de bal door een tackle van achteren. Wirtz met een sublieme pass. Juniadi rent richting de bal. Juniadi geeft een hoge lob. Jannasch krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 16%, Nankatsu83 84%.
Olympique Lyon 1902 - Nankatsu83 15:0