Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nankatsu83 Olympique Lyon 1902
Normal Tactiek 451
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 42.7
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Jannasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutsfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannasch onderschept slim de pass. Juniadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dremm is nu in balbezit. Kornout onderschept slim de pass. Juniadi speelt de bal door. Jannasch rent richting de bal. Jannasch schiet op doel. Mbom bokst de bal weg. Jannasch is nu in balbezit. Jannasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu83 - Olympique Lyon 1902 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andres met de inworp. Juniadi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jannasch de bal. Jannasch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wiedmann is nu in balbezit. Jasiejko verovert de bal door een tackle van achteren. Jasiejko speelt de bal door. Jannasch rent richting de bal. Jannasch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Engels raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jenning komt het veld opgelopen. von Boden trapt de bal weg van het doel. Daar is Juniadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juniadi passt de bal in één keer door. Jannasch rent richting de bal. Jannasch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Juniadi passt de bal zonder na te denken. Jannasch rent richting de bal. Gutsfeld begaat een overtreding. Jannasch roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jannasch kan niet meer verder spelen. Semeraro komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Westphal is nu in balbezit. Westphal passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Andres de bal onder controle te krijgen. Semeraro is nu in balbezit. Semeraro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Schuster geeft een lange en hoge pass. Jasiejko kopt de bal weg. Troppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeraro onderschept slim de pass. Semeraro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Schuster de bal. Kornout rent richting de bal. Dremm maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dremm naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Schuster rent richting de bal. Juniadi verovert de bal door een tackle van achteren. Juniadi passt de bal met de wreef. Semeraro is nu in balbezit. Semeraro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu83 - Olympique Lyon 1902 0:2

38e minuut.
Semeraro haalt uit met een fantastische trap. Mbom probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jandl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semeraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeraro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Jasiejko de bal. Wiedmann geeft de bal voor. Juniadi kopt de bal weg. Semeraro is nu in balbezit. Semeraro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jenning bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi onderschept slim de pass. Juniadi met een sublieme pass. Semeraro is nu in balbezit. Semeraro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mbom niet meer kan verder spelen. Galek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nankatsu83 74%, Olympique Lyon 1902 26%.
Nankatsu83 - Olympique Lyon 1902 0:2

53e minuut.
Troppa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guianês met een snelle inworp. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko schiet op doel. Galek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Daar is Gutsfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniadi verovert de bal door een tackle van achteren. Semeraro is nu in balbezit. Semeraro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Guianês kopt de bal weg. Semeraro heeft problemen om de bal te vangen. Gutsfeld begaat een overtreding. Semeraro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juniadi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Guianês de bal. Guianês met een sublieme pass. von Boden bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeraro verovert de bal door een tackle van achteren. Semeraro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Guianês speelt de bal door. Juniadi rent richting de bal. Juniadi probeert naar een medespeler te passen. Semeraro rent richting de bal. Semeraro haalt uit met een fantastische trap. Galek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Galek niet meer kan verder spelen. Radmeier komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gutsfeld is nu in balbezit. Semeraro verovert de bal door een tackle van achteren. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeraro onderschept slim de pass. Semeraro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

79e minuut.
Jandl kopt de bal weg. Klungelig pakt Juniadi de bal. Juniadi passt de bal met de wreef. Daar is Semeraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semeraro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Schuster geeft een hoge lob. Jandl kopt de bal weg. Juniadi speelt de bal door. Semeraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeraro draait met de bal, schiet en ... Radmeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nankatsu83 77%, Olympique Lyon 1902 23%.
Nankatsu83 - Olympique Lyon 1902 0:2