Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Konstanz 06 1.FC Köln
4222neu Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 15.9
solid Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Verdecia met een sublieme pass. Kulas kopt de bal weg. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič draait met de bal, schiet en ... Domagalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 1:0

5e minuut.
Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres probeert naar een medespeler te passen. Polakovič rent richting de bal. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 2:0

7e minuut.
Pinjatić met een sublieme pass. Pinkert is nu in balbezit. Pinkert passt de bal zonder na te denken. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andres is nu in balbezit. Andres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 3:0

11e minuut.
Kulas speelt de bal door. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres probeert naar een medespeler te passen. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Peron de bal. Peron geeft een hoge lob. Pavlyukh kopt de bal weg. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres schiet op doel. Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 4:0

13e minuut.
Pinkert rent richting de bal. Pinkert passt de bal zonder na te denken. Fleck is nu in balbezit. Polakovič verovert de bal door een tackle van achteren. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 5:0

15e minuut.
Pavlyukh probeert naar een medespeler te passen. Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert geeft een lange en hoge pass. Polakovič heeft problemen om de bal te vangen. Polakovič haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas probeert naar een medespeler te passen. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 6:0

19e minuut.
Andres kopt de bal weg. Kulas heeft problemen om de bal te vangen. Kulas met een sublieme pass. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kulas is nu in balbezit. Kulas geeft de bal voor. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič draait met de bal, schiet en ... Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 7:0

35e minuut.
Pinkert geeft een hoge lob. Daar is Peron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 8:0

36e minuut.
Fiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fiel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kulas de bal. Polakovič rent richting de bal. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Domagalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 9:0

41e minuut.
Szillo probeert naar een medespeler te passen. Pavlyukh met een sublieme pass. Kulas met een sublieme pass. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 10:0

43e minuut.
Fiel geeft de bal voor. Andres kopt de bal weg. Szymaniak probeert de bal aan de voet te houden. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Domagalski bokst de bal weg.

45e minuut.
Fleck is nu in balbezit. Fleck passt de bal met de wreef. Pavlyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyukh geeft een hoge lob. Andres is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pavlyukh neemt de hoekschop. Pinkert is nu in balbezit. Neubarth verovert de bal door een tackle van achteren. Polakovič verovert de bal door een tackle van achteren. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pinkert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 18%, 1.FC Köln 82%.
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 11:0

47e minuut.
Klungelig pakt Albertz de bal. Kulas is nu in balbezit. Kulas passt de bal in één keer door. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič draait met de bal, schiet en ... Domagalski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Kulas is nu in balbezit. Kulas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Polakovič de bal. Polakovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 12:0

51e minuut.
Pinkert geeft een hoge lob. Szymaniak heeft problemen om de bal te vangen. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel. Domagalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 13:0

52e minuut.
Neubarth probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peron de bal. Met opzet legt Kulas zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kulas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kulas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Peron raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Andres rent richting de bal. Andres geeft de bal voor. Daar is Neubarth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič rent richting de bal. Polakovič geeft een lange en hoge pass. Paal!

57e minuut.
Doeltrap. Mittag komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bulajski passt de bal zonder na te denken. Lobo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pavlyukh de bal. Pavlyukh geeft de bal voor. Andres kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavlyukh met de inworp. Fiel geeft een lange en hoge pass. Mittag is nu in balbezit. Mittag draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pavlyukh speelt de bal door. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres geeft de bal voor. Mittag is nu in balbezit. Mittag haalt uit met een fantastische trap. Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 14:0

77e minuut.
Iwanow geeft een hoge lob. Bulajski kopt de bal weg. Daar is Fiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiel geeft de bal voor. Mittag is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Andres is nu in balbezit. Andres geeft de bal voor. Neubarth heeft problemen om de bal te vangen. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
da Silva Barros speelt de bal door. Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert passt de bal met de wreef. Mittag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittag haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 19%, 1.FC Köln 81%.
Fortuna Konstanz 06 - 1.FC Köln 14:0