Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Köln Fortuna Konstanz 06
Normal Tactiek 4222neu
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 53.9
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Inworp. Pavlyukh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fleck is nu in balbezit. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:1

3e minuut.
Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pinkert de bal onder controle te krijgen. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szymaniak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:2

8e minuut.
Gebhart kopt de bal weg. Neubarth kan de bal niet met de borst controleren. Pinkert speelt de bal door. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:3

19e minuut.
Andres passt de bal zonder na te denken. Szymaniak rent richting de bal. Polakovič verovert de bal door een tackle van achteren. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:4

25e minuut.
Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Peron is nu in balbezit. Polakovič onderschept slim de pass. Polakovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:5

29e minuut.
Daar is Andres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andres geeft een hoge lob. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič schiet op doel. Paal! Ismain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismain geeft de bal voor. Weilbächer met een sublieme pass. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Gebhart controleert de bal met de borst. Weilbächer bereikt de bal nog maar net als eerste. Weilbächer probeert naar een medespeler te passen. Pinkert is nu in balbezit. Pinkert geeft een lange en hoge pass. Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pavlyukh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andres springt en kopt de bal. Domagalski bokst de bal weg.

37e minuut.
Fiel probeert naar een medespeler te passen. Polakovič is nu in balbezit. Szymaniak rent richting de bal. Polakovič onderschept slim de pass. Polakovič schiet op doel. Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pinkert neemt de hoekschop. Andres kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Neubarth geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinkert met de inworp. Polakovič kan de bal niet met de borst controleren. Polakovič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pinkert heeft problemen om de bal te vangen. Pinkert geeft de bal voor. Andres kopt de bal weg. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köln 82%, Fortuna Konstanz 06 18%.
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:5

46e minuut.
Bulajski geeft een hoge lob. Andres kopt de bal weg. Polakovič rent richting de bal. Polakovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:6

53e minuut.
Pinjatić met een sublieme pass. Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert passt de bal zonder na te denken. Andres is nu in balbezit. Andres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:7

55e minuut.
Peron geeft de bal voor. Daar is Pavlyukh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlyukh probeert naar een medespeler te passen. Andres is nu in balbezit. Andres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Szymaniak probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pinkert zal de hoekschop nemen. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Szymaniak is nu in balbezit. Szymaniak geeft de bal voor. Fiel probeert naar een medespeler te passen. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gebhart rent richting de bal. Weilbächer onderschept slim de pass. Weilbächer probeert naar een medespeler te passen. Polakovič rent richting de bal. Polakovič draait met de bal, schiet en ... Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Domagalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:8

63e minuut.
Pavlyukh probeert naar een medespeler te passen. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel. Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:9

66e minuut.
Pavlyukh is nu in balbezit. Fiel is nu in balbezit. Fiel geeft de bal voor. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:10

67e minuut.
Gentner heeft problemen om de bal te vangen. Gentner passt de bal zonder na te denken. Albertz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pinkert geeft een lange en hoge pass. Daar is Andres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel. Domagalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:11

70e minuut.
Pinkert rent richting de bal. Pinkert speelt de bal door. Pavlyukh probeert naar een medespeler te passen. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Weilbächer verovert de bal door een tackle van achteren. Weilbächer passt de bal met de wreef. Fleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiel onderschept slim de pass. Fiel schiet op doel. Domagalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Pinkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkert geeft een hoge lob. Neubarth probeert de bal aan de voet te houden. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič draait met de bal, schiet en ... Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:12

80e minuut.
Pinkert is nu in balbezit. Pinkert geeft een hoge lob. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič schiet op doel. Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fleck rent richting de bal. Fiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fiel probeert naar een medespeler te passen. Polakovič rent richting de bal. Polakovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:13

83e minuut.
Szymaniak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinkert met de inworp. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:14

83e minuut.
Iwanow speelt de bal door. Gentner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polakovič. Gentner moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gentner kan niet meer verder spelen. Cade komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Köln 83%, Fortuna Konstanz 06 17%.
1.FC Köln - Fortuna Konstanz 06 0:14